Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Dronningborg nedlægges ikke og Aldershvile omdannes ikke

Mandag 3. december 2018 kl: 17:39

Dronningborg nedlægges ikke og Aldershvile omdannes ikke
Bborgmester Torben Hansen: Jeg er glad for at fire partier i fællesskab har fundet en løsning til gavn for Aldershvile og Dronningborg.
Dronningborg plejehjem (22 boliger) nedlægges ikke og Aldershvile i Havndal (20 boliger) omdannes ikke fra ældreboliger med kald, til fritvalgsboliger.

Det er hovedessensen i det ændringsforslag som de fire budgetaftalepartier i Randers byråd, Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti fremlagde og fik vedtaget på økonomiudvalgsmøde d. 3/12. Forslaget går nu videre til byrådsbehandling d. 10/12.

Direktionen bemyndiges i stedet til at finde besparelsen ved at nedlægge/omdanne plejeboliger og aflastningsboliger bredt i kommunen. De indgåede lejekontrakter for den enkelte borger skal respekteres. Evt. flytninger af borgere sker således efter accept.

Endvidere vil partierne have ældreboligplanen opdateret inden sommerferien 2019, og opdateringen skal indeholde en analyse af det fremtidige behov for pleje- og ældreboliger.

”For Socialdemokratiet har det været vigtigt at fastholde trygheden og velfærden for vores ældre medborgere og deres pårørende,” siger den Socialdemokratiske gruppeformand, Liselotte Frier Pedersen.

”Venstre er glade for at Dronningborg og Aldershvile fortsætter som hidtil, og at der analyseres på fremtidens behov,” påpeger Venstres politiske ordfører, Louise Høeg.

”Dansk Folkeparti er glade for at Aldershvile og Dronningborg fastholdes – det er godt for trygheden,” lyder det fra Dansk Folkepartis gruppeformand, Frank Nørgaard.

”Det Konservative Folkeparti ser med stor tilfredshed på, at der er fundet en løsning til gavn for ældre og pårørende,” udtaler den konservative gruppeformand, Daniel Madie.

Endvidere vedtog økonomiudvalget også et forslag fra samme partier om at friholde klub 85 for en besparelse på 200.000 kr.

”Jeg er glad for at fire partier i fællesskab har fundet en løsning til gavn for Aldershvile og Dronningborg, og at der skal udarbejdes en ny ældreboligplan – samtidig glæder det mig også at klub 85 kan fastholdes på nuværende niveau, på trods af en trængt kommunal økonomi,” slutter borgmester Torben Hansen.© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Borgmesteren giver ordet til de unge
- Mand med hammer ville røve butik
- Politik for pebernødder
- Guld- og sølvvindere ved EM i gymnastik fejres
- Uigennemtænkt politik årsag til udkantsdanmark
- 1. plads til ung skakspiller
- Borgernes nytårskur
- Regnskovstur i julegave
- Udenlandsk butikstyv fik straksbøde
- Et slag for Station K er vundet
- Folkeskolerne i Randers bar lysene frem
- Ny vej i julegave

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk