-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde

Mandag 3. december 2018 kl: 11:46

Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
Lisa Ekdahl strøg ind i skandinavisk stjernestatus som bare 23-årig med debutpladen ’Lisa Ekdahl’, der vandt tre svenske Grammy’er.
Maj byder på svensk skønsang i Store Sal, når jazzsangerinden Lisa Ekdahl kommer til Randers og fejrer 25-års fødselsdag for sit prisvindende ’Lisa Ekdahl’-album fra 1994 ved at spille hele albummet live.

Lisa Ekdahl strøg ind i skandinavisk stjernestatus som bare 23-årig med debutpladen ’Lisa Ekdahl’, der vandt tre svenske Grammy’er og har solgt over 800.000 eksemplarer i Sverige, og hvor nummeret ’Vem Vet’ også susede til tops på danske hitlister.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord og lyd på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke og flot repræsenteret den svenske visetradition, men derudover brillerer hun også i jazz, folk-pop og bossanova – også på engelsk, som vi herhjemme blandt andet oplevede det i den smukke duet med Lars H.U.G, Backwards fra 1996.

Hun har indtaget scener verden over – og stort set hver gang hun har krydset Øresund og tryllebundet publikum med sin charmerende og smukke stemme i Danmark, har det været for udsolgte sale. Nu markerer sangerinden så 25-års jubilæet for debutalbummet med en koncert på Værket i Randers 9. maj næste år og en koncert i Koncertsalen i København d. 8. maj.

Debutalbummet spilles i sin fulde længde med et forrygende liveband, hvorefter Lisa Ekdahl binder karrierens start sammen med nutiden og de spritnye sange fra sit seneste albumudspil – novembers engelsksprogede More of the Good – ved hjælp af et gammelt lykkehjul.

* Lisa Ekdahl besøger Værket 9. maj 2019. Billetsalget til Lisa Ekdahl starter onsdag d. 5. december kl. 10.00.'

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Huss en tur i Turbinen
- Kulturhuset fester og hylder fællesskabet
- Filmfestival rammer Randers
- Ny sæson med cykelsmeden og kunsthistorikeren
- Græd ikke over spildt maling
- Da blodet flød i Kolind Sund
- Thørholm på Cafe von Hatten
- HP Lange & Band live
- Mimbo Jimbo laver kunst i Kulturhuset
- Vinterkabaret udsolgt
- Stolt børnekor modtog kulturprisen
- Leg med tørklæder og mode

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk