Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde

Mandag 3. december 2018 kl: 11:46

Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
Lisa Ekdahl strøg ind i skandinavisk stjernestatus som bare 23-årig med debutpladen ’Lisa Ekdahl’, der vandt tre svenske Grammy’er.
Maj byder på svensk skønsang i Store Sal, når jazzsangerinden Lisa Ekdahl kommer til Randers og fejrer 25-års fødselsdag for sit prisvindende ’Lisa Ekdahl’-album fra 1994 ved at spille hele albummet live.

Lisa Ekdahl strøg ind i skandinavisk stjernestatus som bare 23-årig med debutpladen ’Lisa Ekdahl’, der vandt tre svenske Grammy’er og har solgt over 800.000 eksemplarer i Sverige, og hvor nummeret ’Vem Vet’ også susede til tops på danske hitlister.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord og lyd på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke og flot repræsenteret den svenske visetradition, men derudover brillerer hun også i jazz, folk-pop og bossanova – også på engelsk, som vi herhjemme blandt andet oplevede det i den smukke duet med Lars H.U.G, Backwards fra 1996.

Hun har indtaget scener verden over – og stort set hver gang hun har krydset Øresund og tryllebundet publikum med sin charmerende og smukke stemme i Danmark, har det været for udsolgte sale. Nu markerer sangerinden så 25-års jubilæet for debutalbummet med en koncert på Værket i Randers 9. maj næste år og en koncert i Koncertsalen i København d. 8. maj.

Debutalbummet spilles i sin fulde længde med et forrygende liveband, hvorefter Lisa Ekdahl binder karrierens start sammen med nutiden og de spritnye sange fra sit seneste albumudspil – novembers engelsksprogede More of the Good – ved hjælp af et gammelt lykkehjul.

* Lisa Ekdahl besøger Værket 9. maj 2019. Billetsalget til Lisa Ekdahl starter onsdag d. 5. december kl. 10.00.'

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...
- Doc Houlinds jazzrevival slutter året
- Kikker du billeder eller ser du dem?
- Talentskolen inviterer til julevisninger
- En ternet Ninja tidligt på den
- Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
- Farverig dans på Underværket
- Nyt galleri i Frederiksdal
- Gratis koncert
- Mr. Supertramp på Værket

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk