Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Gratis koncert

Torsdag 29. november 2018 kl: 08:47

Gratis koncert
Rod Sinclair. Foto: Jens Th.
Der er måske ikke så mange, der kender Rod Sinclair, men hvis man har lyttet til Volbeat, har man med stor sandsynlighed hørt Rod. Han lægger nemlig banjo til flere af gruppens numre.

Sinclair har også ved flere lejligheder optrådt med den internationalt kendte gruppe. Men Rods musikalske udgangspunkt er noget mindre hårdtslående. Som en del af gruppen Paddy Doyles, har han fra allerførste færd været med til at udbrede de skotske og irske folkemusiktoner
til danskerne.

I en lang årrække har Rod optrådt som solist med sange fra sin skotske hjemstavn og de øvrige keltiske områder, og han står i dag som en af Danmarks bedste fortolkere af de skotske sangtraditioner. Han har desuden taget den nordatlantiske musik under sine vinger i orkesteret
Sula.

Rod Sinclair spiller den 8. december på Café Gaia Papaya i Randers. Der er nok ikke meget Volbeat på repertoiret, men til gengæld vil der være mulighed for at høre en skotsk folkesanger med et endeløst repertoire af sange, bakket op af solidt banjospil, der er et metal-orkester værdigt.

*Koncerten er gratis og starter kl. 13. Det er muligt at nyde en lækker brunch før koncerten. Bestil gerne i forvejen. Rod Sinclair præsenteres af Folkemusik i Randers med støtte fra Randers Musikfond.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...
- Doc Houlinds jazzrevival slutter året
- Kikker du billeder eller ser du dem?
- Talentskolen inviterer til julevisninger
- En ternet Ninja tidligt på den
- Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
- Farverig dans på Underværket
- Nyt galleri i Frederiksdal
- Gratis koncert
- Mr. Supertramp på Værket

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk