-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Fysioterapi særligt for mor, barn og baby

Mandag 26. november 2018 kl: 11:05Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
Klinikken ejes og drives af Maja Hammer Vilhelmsen, der har specialiseret sig i behandling af mor, barn og baby.
En ny og specialiseret fysioterapi-klinik har set dagens lys i Randers. Det er MetaVita, der med sit speciale inden for behandling af mor, barn og baby har etableret sig i Nordeas tidligere lokaler på Bøsbrovej.

Klinikken ejes og drives af fysioterapeut, Maja Hammer Vilhelmsen. Hun er mor til to piger, og netop graviditet, fødsel og livet som småbørnsmor har inspireret hende til at dygtiggøre sig inden for disse områder.

”Jeg har altid haft en drøm om at fusionere min uddannelse med at arbejde med børn. Hvordan det så lige skulle være, vidste jeg ikke for år tilbage. Nu har jeg efterhånden fået den nødvendige efteruddannelse og erfaring som fysioterapeut, så jeg har mod på at starte min egen klinik. Det er så blevet til MetaVita”, forklarer Maja Hammer Vilhelmsen.

Og hun har allerede mærket en stor interesse for sit speciale med behandlinger for mor, barn og baby.

”Via mit eget netværk og samarbejdspartnere i Randers er jeg kommet rigtig godt fra start i forhold til individuelle behandlinger. Tilmeldinger til holdtræning har også været overvældende og flere af mine hold er allerede booket helt op”, siger en optimistisk Maja.

MetaVita er placeret i store og venlige lokaler på Bøsbrovej i Vorup. Her er der mere end rigeligt med plads til MetaVita. Tanken er at tilknytte flere behandlere eller andre virksomheder, der henvender sig til mødre, børn og babyer. Faktisk har Maja Hammer Vilhelmsen allerede flere kontakter til behandlere og virksomheder, der kunne tænke sig at være under samme tag.

I alt råder MetaVita over 400 kvm, som hun håber bliver et samlingspunkt for mødre og deres børn, der har brug for behandling gennem bevægelse, aktivitet og manuelle teknikker.

”MetaVita skal være et sted, hvor man føler sig velkommen og tryg, og hvor der er mulighed for at møde andre familier, som man kan dele sine erfaringer med. Det kan dermed blive en ramme for en ny gruppe af mennesker, som oplever de samme udfordringer på et bestemt tidspunkt i deres liv”, slutter Maja.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bæredygtige boliger for verdens mest udsatte
- Sparekassen i rødt og hvidt
- Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
- Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
- Hudplejeinstituttet nu 10 år med Jytte ved roret
- 42 nye gazeller
- Har du en god ide?
- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk