Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Ny ledende overlæge

Fredag 16. november 2018 kl: 12:00

Ny ledende overlæge
Pernille Sarto. Foto: Helle Brandstrup Larsen.


1. februar 2019 tiltræder Pernille Sarto som ledende overlæge i Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Randers.

Pernille Sarto kommer fra en stilling som speciallæge i lungemedicin på Regionshospitalet Horsens. Her har hun været afsnitsansvarlig for Medicinsk Sengeafsnit 1 og ansvarlig for specialet Lungemedicin.
I sin nye stilling skal hun drive og udvikle Medicinsk Afdeling i samarbejde med oversygeplejerske Charlotte Larsen. En opgave hun i stor grad glæder sig til.

"Jeg ser frem til samarbejdet med alle mine nye kolleger og hospitalsledelsen. Det er helt klart en drøm for mig at komme til at lede Medicinsk Afdeling i Randers, hvor der er høj kvalitet og et stort potentiale for yderligere udvikling," siger Pernille Sarto.

Det er ikke første gang, at Pernille Sarto får sin arbejdsgang på Regionshospitalet Randers. Hun har ad flere omgange være ansat på hospitalet, herunder i Medicinsk Afdeling, hvor hendes interesse for intern medicin blev vakt.

"Jeg har altid haft en forkærlighed for netop den her afdeling. Vi har gode muligheder for faglig udvikling i Medicinsk Afdeling, og i min position har jeg fornøjelsen af at kunne inddrage nye unge læger - og give ny viden videre," forklarer Pernille Sarto.

Pernille Sarto har tidligere været konstitueret ledende overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens. I denne stilling fik hun gode erfaringer med bl.a. administrativt arbejde og ledelse af en stor gruppe forskellige fagpersoner. Pernille Sarto kommer med en ledelsesstil, der bl.a. baserer sig på ordentlighed:

"Som leder vil jeg karakteriseres ved ordene ordentlighed og åbenhed. Der skal være en ordentlighed i forhold til patienter, personale og samarbejdspartnere. Vi skal fagligt kunne stå ved det, vi gør. Derudover er åbenhed også vigtigt, når det kommer til ledelse. Man skal være åben i sin kommunikation, og så skal man være åben over for de forandringer, vi hele tiden bliver mødt af."

Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Randers ser frem til at byde Pernille Sarto velkommen til hospitalet og i ledelsen af Medicinsk Afdeling.

Pernille Sarto er 46 år og bor i Aarhus.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- 40 års jubilæum
- 40 års jubilæum
- Ny revisionschef i Sparekassen
- Skolechef bliver udviklingschef for skolerne
- Randers ansætter ny bibliotekschef
- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk