Annonce
Del på Facebook   Print siden

Gratis koncert i mørke

Onsdag 14. november 2018 kl. 12:00

Gratis koncert i mørke
Minikoncerten i mørke er med artisten Michael Trier.
For at udfordre måden, vi lytter på, inviterer HiFi Klubben på Østervold i Randers til en gratis intimkoncert. For at skabe en fokuseret oplevelse skal publikum lytte i mørke.

Når en sans lukkes ned, skærpes de resterende, og når vi ikke kan se, får vi mulighed for at lukke op for vores lyttesans på en måde, vi ikke er vant til.

Minikoncerten i mørke er med artisten Michael Trier.

"Ved at afholde en mørklagt koncert med en lokal upcoming kunster vil vi give folk en unik lytteoplevelse. Vi dæmper lyset i butikken, giver publikum en natmaske for øjnene, og samtlige mobiltelefoner bliver slukket," siger Martin Kjær Skou, der er ansvarlig for LYT I MØRKET hos HiFi Klubben i Randers.

"Det skal udfordre den måde, vi lytter på. I totalt mørke, uden afbrydelser og med behagelig akustisk livemusik i ørene vil vi åbne høresansen på en helt ny måde," pointerer han.

En undersøgelse, som YouGov lavede for HiFi Klubben tidligere på året i forbindelse med kampagnen Welcome Listeners, viser, at 90 procent af borgerne i Region Midtjylland kommer i bedre humør af at høre musik, og samtidig vil 38 procent ønske, de havde mere tid til at lytte til musik. HiFi Klubben i Randers ønsker at adressere udviklingen og inspirere til mere fokuseret lytning, og med LYT I MØRKET byder de bogstaveligt talt lytterne velkommen.

* LYT I MØRKET løber af stablen hos HiFi Klubben på Østervold i Randers torsdag den 15. november. Dørene åbner klokken 19.00. Der skal reserveres plads på forhånd. Efter først til mølle-princippet kan alle interesserede tilmelde sig gratis via dette link.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Butiksliv
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder