Annonce
Del på Facebook   Print siden

Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers

Tirsdag 13. november 2018 kl. 07:39

Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
For køberne, der har brug for noget til de små, lover Jacob Thylstrup og Katrine Skjødt flere end 236 reoler proppet med gode tilbud.


Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
Børneloppen i Randers kommer til at have åbent i hverdage fra 10-18 og i weekender fra 10-16.
Har du en flyverdragt, som den lille er vokset ud af, eller en barnevogn, som du ikke længere har brug for? Så kommer et nyt loppesupermarked dig nu til undsætning i Randers.

Lørdag den 17. november åbner kæresteparret Jacob Thylstrup og Katrine Skjødt et 549 kvadratmeter stort indendørs loppemarked – Børneloppen – for børnefamilier på adressen Marsvej 49.

Her kan folk, der har noget til salg, leje en stand, hvor deres aflagte børneudstyr bliver placeret. Katrine Skjødt, der selv er 39 år og mor til Ludvig og Josefine, tager sig af salget og skal have en kommission for det, så på den måde skal sælgerne altså ikke selv stå på markedet.

For køberne, der har brug for noget til de små, lover Jacob Thylstrup og Katrine Skjødt flere end 236 reoler proppet med gode tilbud til børnefamilierne.

"Børneloppen findes allerede i Valby, Slagelse og Reykjvavik og har opnået stor succes på rekordtid. I Danmark er loppesupermarkeder for børnefamilier imidlertid stadig en sjældenhed, hvorimod konceptet er kæmpe stort i Finland," fortæller Johanna Kiel Nielsen, der oprindeligt er fra netop Finland, men nu bosat i Danmark og én af indehaverne bag det første Børneloppen loppesupermarked i Valby.

”Det er et kæmpe hit i mit hjemland. Der findes flere end 400 loppesupermarkeder, og det første slog allerede dørene op tilbage i 1990’erne.”

Johanna Kiel Nielsen har da heller ikke planer om, at loppesupermarkedet i Randers skal blive det sidste i rækken.

I forbindelse med åbningen af Børneloppen den 17. november kl. 10.00 i Randers vil der være masser af sjove ting at kaste sig over: Randers Pigegarde byder sammen med Børneloppens egen maskot ”Loppen” velkommen til den nye butik. Dagen igennem vil der være masser at lave såsom ansigtsmaling, snacks og balloner til alle børn, stort legerum m.m.

* Børneloppen i Randers kommer til at have åbent i hverdage fra 10-18 og i weekender fra 10-16.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Johanna Kiel Nielsen 51707077 og Katrine Skjødt mobil 22978783 / Jacob Thylstrup mobil 60777688

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Butiksliv
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder