Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Jyske kommuner besøger skodhoteller

Lørdag 10. november 2018 kl: 08:28

Kenneth Andersen fra Veje og Trafik viser ansatte fra Kolding og Frederica kommuner, hvordan de intelligente skraldespande fungerer.
Kenneth Andersen fra Veje og Trafik viser ansatte fra Kolding og Frederica kommuner, hvordan de intelligente skraldespande fungerer.

Jyske kommuner besøger skodhoteller
De besøgende fra Kolding og Fredericia interesserede sig for de farvestrålende skodhoteller i Randers.
De gode resultater med byens skodhoteller var derfor i fokus, da ansatte fra Kolding og Fredericia kommuner gæstede Randers for at få gode råd til at løse de to kommuners problemer med affald.

Randers Kommune har i et par år lavet kampagner og nye affaldsinitiativer, der skal få flere borgere til at ramme skraldespandene.

Ifølge en ny rapport fra organisationen Hold Danmark Ren er det lykkedes over al forventning. Der ligger mindre affald på gaderne i Randers midtby, og borgerne er blevet mere tilfredse med renholdet i byen. Kommunen fik derfor besøg af fagfolk fra Kolding og Fredericia Kommuner fredag, der ville høste erfaringer fra Randers Kommune:

"Det har været en spændende og inspirerende dag i Randers, " sagde Lars Barsballe, der er ingeniør i Vej og Park i Kolding Kommune. Kolding Kommune afprøver i fire måneder 17 intelligente affaldsspande i Kolding midtby. Lars Barsballe var derfor interesseret i at høre om erfaringerne med de mange intelligente skraldespande i Randers:

"Det har især været lærerigt at høre de erfaringer, som Randers Kommune har gjort med de intelligente spandes placeringer, som er væsentlig i forhold til at få borgerne til at benytte spandene. Derudover har det også været interessant at høre om det tværfaglige samarbejde mellem forskellige afdelinger i Randers Kommune, der har formået skabe stor opmærksomhed blandt borgerne med masser af kommunikation og kampagner."

De besøgende fra Fredericia og Kolding kommuner blev guidet rundt i Randers midtby af Kenneth Andersen fra Veje og Trafik i Randers Kommune:

"Affald, der ligger og flyder i gadebilledet, er et stort problem i mange kommuner i Danmark. Den problematik har Randers Kommune arbejdet intensivt med i nogle år med gode resultater til følge. Jeg er derfor meget glad og stolt over, at andre kommuner kommer på besøg for at lære af vores erfaringer her i kommunen," siger Kenneth Andersen

* I foråret 2017 fjernede Randers Kommune mere end et hundrede skraldespande i Randers midtby og erstattede dem med 30 intelligente skraldespande.

Billedtekst
Kenneth Andersen fra Veje og Trafik viser ansatte fra Kolding og Frederica kommuner, hvordan de intelligente skraldespande fungerer.

Billedtekst
De besøgende fra Kolding og Fredericia interesserede sig også for de farvestrålende skodhoteller i Randers.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden
- Drikkevand i byrådet
- De havde ikke kørekort
- Vi må vi stå sammen om mere infrastruktur til Randers
- Nu åbnes naturperle i Læsten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk