Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Trusler med kniv sender mand i fængsel

Fredag 9. november 2018 kl: 20:40

Trusler med kniv sender mand i fængsel
En 29-årig mand er ved Retten i Randers idømt fængsel i 10 måneder for at have truet et vidne med en kniv i nattelivet i Randers i september.

Den 29-årige blev anholdt den 21. september, da et vidne natten forinden havde henvendt sig til politiet og oplyst, at han var blevet truet med en kniv af en ukendt gerningsmand. Vidnet havde været involveret i en episode tidligere samme aften, hvor gerningsmandens kammerat var blevet anholdt og sigtet for vold. Og det var baggrunden for, at manden truede ham.

På baggrund af signalementer fra vidnet og vidnets kammerat fandt politiet frem til den 29-årige, der herefter blev anholdt og varetægtsfængslet.

Ud af de 10 måneders fængsel var de seks måneder fra en dom fra 2016, hvor den 29-årige blev dømt for et hjemmerøveri. Den dom var han prøveløsladt fra, da han blev anholdt igen.

"Jeg er tilfreds med dommen, og at retten fulgte min påstand og dømte den 29-årige for at have truet vidnet med en kniv. Det er helt afgørende for bekæmpelsen af kriminalitet, at vidner til forbrydelser ikke skal frygte repressalier ved at afgive forklaring til myndighederne. Retten lagde vægt på den 29-åriges fortid, og at kniven var besiddet under skærpende omstændigheder. Det afspejlede sig i strafudmålingen, så jeg er tilfreds med, at manden nu har fået en længere fængselsstraf," siger anklagerfuldmægtig Jacob Gents.

Den dømte nægtede sig skyldig og ankede dommen på stedet.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden
- Drikkevand i byrådet
- De havde ikke kørekort
- Vi må vi stå sammen om mere infrastruktur til Randers
- Nu åbnes naturperle i Læsten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk