Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Fodboldlinjen finalister i kamp om Danskernes Idrætspris

Fredag 9. november 2018 kl: 12:07

Fodboldlinjen finalister i kamp om Danskernes Idrætspris
Henrik Johansen, skolechef i Randers Kommune - på fodboldlinjen bliver der skabt gode samarbejder.
I denne uge er det blevet offentliggjort, at Fodboldlinjen Randers er én af de tre finalister i kampen om Danskernes Idrætspris i P4 Østjyllands distrikt.

Fodboldlinjen Randers er blevet udvalgt af det regionale dommerpanel til at være én af de tre finalister i P4 Østjyllands distrikt. Frem til den 16. november kan man gå ind og stemme på det initiativ, man gerne vil sende videre til landsfinalen.

* Du kan stemme her - klik.

Idrætsprisen gives til det bedste projekt, aktivitet eller initiativ, som på inspirerende vis er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark 2018. Vinderen offentliggøres til det store DR show "SPORT 2018".

"Vi er utrolig glade for, at fodboldlinjen er blevet indstillet til Danskernes Idrætspris og nu også er blevet udvalgt som én af Østjyllands tre finalister. På fodboldlinjen bliver der skabt gode samarbejder mellem eleverne, en interesse for bevægelse og det at dygtiggøre sig selv og så er der samtidig plads til alle. Uanset niveau. Det synes jeg er et vigtigt element, som er med til at gøre en forskel. Jeg håber derfor, at fodboldlinjen får en masse stemmer, så den går videre til landsfinalen om Danskernes Idrætspris," siger Henrik Johansen, skolechef i Randers Kommune.

Med sine 250 elever fordelt på syv folkeskoler er fodboldlinjen Danmarks største. Fodboldlinjen er et tilbud til fodboldglade folkeskoleelever i 6.-9. klasser, og så er den samtidig skyld i, at unge randrusianske piger og drenge glædeligt springer ud af sengen og står klar på fodboldbanen kl. 06.30 om morgenen - uge efter uge. Selv på en kold og mørk november-morgen som i dag.

Vinderen af Danskernes Idrætspris offentliggøres den 5. januar ved tv-showet SPORT 2018. Foruden prisen modtager vinderen 100.000 kroner. Og hvis fodboldlinjen vinder skal pengene bruges til at udvikle og styrke fodboldlinjen for de randrusianske piger og drenge i folkeskolerne.

Man kan stemme på fodboldlinjen via dette link: https://xn--danskernesidrtspris-xxb.dk/

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden
- Drikkevand i byrådet
- De havde ikke kørekort
- Vi må vi stå sammen om mere infrastruktur til Randers
- Nu åbnes naturperle i Læsten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk