Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

20-årig mand sigtet for omfattende graffitihærværk

Torsdag 8. november 2018 kl: 11:51

20-årig mand sigtet for omfattende graffitihærværk
Fra politiets døgnrapport torsdag 8. november 2018.

* Det kan blive en særdeles dyr affære for en 20-årig mand fra Randers, hvis han bliver dømt for de ulovligheder, han i går kl. 20.21 blev sigtet for.

Den 20-årige var sidst i oktober inde i en butik på Lucernevej i Randers, hvor han ifølge sigtelsen stjal flere spraydåser med maling. Tyveriet blev dog først opdaget via overvågningskameraer efterfølgende. Det lykkedes i går politiet at finde frem til manden, og en patrulje kørte til hans lejlighed i Randers C.

Ved en ransagning fandt betjentene flere tyvekoster, og han blev i alt sigtet for 23 tilfælde af butikstyveri. Derudover fandt patruljen også flere spraydåser og en del billeder af graffiti, der var sprayet på flere forskellige tog.

Han blev derfor også sigtet for groft hærværk. Den videre efterforskning skal nu vise, hvor der er sprøjtet med graffiti, og hvor mange tilfælde af hærværk den 20-årige kan knyttes op på.


Bilist uden kørekort drønede forbi politibil
* En 38-årig mand havde i går aftes alt for travlt og alt for meget alkohol i blodet, da han kom kørende på Ebeltoftvej ved Randers SØ.

Klokken var 23.10, da en patrulje holdt ved et mindre færdselsuheld på rampen ved Grenåvej ved Assentoft. Politibilen holdt med det ene sæt hjul ude på vejen, da en bil pludseligt kom kørende i meget høj fart mod den.

Betjentene trådte frem og lyste med lygter mod bilen for at få den til at sænke farten, men føreren fortsatte ufortrødent meget tæt forbi patruljen med meget høj hastighed. Det fik betjentene til at hoppe ind i patruljevognen og køre efter bilen.

Lidt længere fremme på Ebeltoftvej fik patruljen gennet bilen ind til siden og anholdt føreren. Det viste sig, at den 38-årige fører slet ikke havde kørekort. Desuden viste en alkometertest, at manden var for påvirket til at køre, så han blev også sigtet for spritkørsel, ligesom han også blev sigtet for ikke at standse for politiet.


Færdsel
* Der skete et færdselsuheld i går kl. 10.44 på Langåvej i Langå. En 28-årig mand mistede kontrollen over sin bil og kørte ind i en hæk og et træ. Han slap umiddelbart med mindre skader.


* Der skete et færdselsuheld i går kl. 17.09 på Hammelvej i Randers SØ. En 28-årig mandlig bilist stødte sammen med en 44-årig kvindelig bilist. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.


* Der skete et færdselsuheld i går kl. 22.42 på Grenåvej ved Randers SØ. En 21-årig kvindelig bilist mistede herredømmet over sin bil i en kurve og røg ud i svinget. Hun kom umiddelbart ikke til skade ved uheldet.


Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt otte indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds - heraf et i Randers kommune:

• Vellinggårdsvej i Havndal begået onsdag d. 7/11 mellem kl. 13.00 og kl. 15.15

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden
- Drikkevand i byrådet
- De havde ikke kørekort
- Vi må vi stå sammen om mere infrastruktur til Randers
- Nu åbnes naturperle i Læsten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk