Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Økomærke til Madservice Kronjylland

Onsdag 7. november 2018 kl: 08:41

Marianne Sloth, Madservice Kronjylland: Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder mere økologi til samme pris som før.
Marianne Sloth, Madservice Kronjylland: Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder mere økologi til samme pris som før.

Økomærke til Madservice Kronjylland
Marianne Sloth, leder af Madservice Kronjylland. Foto: Kurt Helge
I de forløbne år har Madservice Kronjylland arbejdet målrettet på at opnå bronzemærket i økologi. De har stillet krav om økologi i indkøbsaftaler, justeret opskrifter og eksperimenteret med økologi. Nu er det lykkedes.

"Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder mere økologi til samme pris som før. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi nogle fødevarer er blevet billigere, og fordi vi har fået nogle gode indkøbsaftaler med fokus på økologi," fortæller Marianne Sloth, leder af Madservice Kronjylland, og fortsætter:

"Det var meget vigtigt for os, at omlægningen til mere økologi ikke gik ud over prisen eller ændrede for meget i de opskrifter, som vores kunder sætter pris på. Nogle økologiske fødevarer opfører sig anderledes end deres ikke-økologiske alternativ, og derfor brugte vi meget tid på at eksperimentere og justere, før vi var tilfredse med resultatet."

Et løft til økologien
Madservice Kronjylland leverer til hjemmeboende borgere i både Randers- og Norddjurs Kommune. Derudover står de for produktionen af 25 procent af maden, der serveres på plejecentre i Randers Kommune.

"Plejecentrene arbejder også på at servere mere økologisk mad til deres beboere, og vi er glade for, at vores bronzemærke kan understøtte deres indsats," fortæller Marianne Sloth.

Bronzemærket betyder, at 30 - 60 procent af ingredienserne i maden er økologiske. Madservice Kronjylland har blandt andet valgt økologi i mange af deres grøntsager, mælkeprodukter, gryn og olier, og medarbejderne arbejder fortsat på at implementere økologiske fødevarer i produktionen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden
- Drikkevand i byrådet
- De havde ikke kørekort
- Vi må vi stå sammen om mere infrastruktur til Randers
- Nu åbnes naturperle i Læsten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk