Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Julemarked på GAIA

Tirsdag 6. november 2018 kl: 09:07

Julemarked på GAIA
På GAIA’s julemarked den 17. november kan du blandt andet blive fotograferet til et julekort med sne.
I denne måned afholder GAIA Museum og Akademi sit årlige og meget populære julemarked.

Det sker lørdag den 17. november kl. 10-15. Kunstnere og medarbejdere fra GAIA præsenterer farverigt pynt til juletræet, vinduet, pakkekalenderen, hoveddøren, mandelgaven mv.

På julemarkedet er der alt fra farverige lysestager til fuglehuse og foderbrætter fra GAIA Design, rammer og lærreder fra rammeværkstedet, samt unik og utraditionel julepynt fra det Kreative Værksted.

”På det Kreative Værksted er temaet i år 'Julegrisen'. imens de på Design Værkstedet har arbejdet med små stykker drivtømmer, der er tryllet om til fantasifuld julehygge. Endelig kan afdelingen for fotografik præsentere den unikke mulighed, at gæsterne kan købe et foto af sig selv eller hele familien, hvor der ovenikøbet bliver lagt sne på. Så er årets julekort også reddet”, siger museumsleder Anna Noe Bovin.

Original kunstoplevelse
Alle sanserne kommer i spil ved et besøg på GAIAs julemarked. I museets fantastiske samling kan man gå på opdagelse i outsiderkunsten – en kunst, der ofte er spontan, farverig og humoristisk. Man kan også besøge kunstskolen, GAIA Akademi, hvor man kan man få et indblik i kunstelevernes præstationer og blandt andet se, hvordan de har arbejdet med at skabe en fantastisk installation med Grønland som tema.

Motiverne til årets skønne julekort er udvalgt blandt elevernes arbejde, og der er naturligvis også mulighed for at købe et originalt kunstværk fra Akademiet med hjem.

Hvad er GAIA?
GAIA Museum er et specialmuseum for den kunstart, der i Danmark er kendt som outsiderkunst. Denne kunstart bliver skabt af mennesker på kanten af en social normalitet.

GAIA er sekretariat for den europæiske forening for outsiderkunst EOA samt initiativtagere til og projektledere på flere EU-støttede projekter med kunstfagligligt og pædagogisk indhold.

I forbindelse med Julemarkedet kan du også møde GAIA Museums Venner, der er en selvstændig frivillig forening med omkring 70 medlemmer, der bakker op om GAIAs aktiviteter og formål.

* GAIA Museum Outsider Art har adresse i Lene Bredahls Gade 10, 8900 Randers C. Café GAIA Papaya sælger på julemarkedet flæskesteg og risalamande, som kan nydes for 75 kroner fra kl. 11 og indtil, der ikke er mere i gryderne. Der vil desuden være æbleskiver, cookies og vaniljekranse og andre lækkerier til kaffen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Jagt på danskheden
- Film om Randers Handsker
- Bluesvindere på Underværket
- Generalerne mødes
- Afrikansk kunst i Nørhald
- Kunst og lopper på Frederiksdal
- Et strejf af Ziggy
- Randers EgnsTeater skal til Kina
- Ortodoks kirkemusik fra Ukraine
- Erik Grip spiller i kirken
- Lokalt talent gi'r varmen
- Værket: Midt om Natten tilbage i ny version

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk