Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Styrket filmmiljø og flere filmarbejdspladser til Østjylland

Mandag 5. november 2018 kl: 19:06

Styrket filmmiljø og flere filmarbejdspladser til Østjylland
Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Randers SØ - medlem af Folketinget (V).
LÆSERBREV Af Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Randers SØ - medlem af Folketinget (V).

Det glæder mig, at den nye filmaftale sætter rammen for en øget filmproduktion i Østjylland. Fremover skal virkeligheden ikke afspejles af, hvordan tingene forholder sig i København, men et helhedsbillede af hele Danmark. Ikke mindst Østjylland vil få en større rolle i fremtidige danske spillefilm.

Hidtil har man i Danmark produceret film i verdensklasse. Danske film bliver oftere anerkendt ved større internationale filmfestivaler, hvor danske film har været nomineret 5 gange til en Oscar siden 2010, hvor der endda faldt en Oscar i hænderne på Susanne Biers film ”Hævnen”. Det skal vi være utroligt stolte af.

Nu skal der i Danmark laves endnu bedre film. Derfor skal vi også vise hele Danmark til resten af verden. Det er vigtigt at resten af verden også får set andre dele af Danmark end København. I den forbindelse bliver Den Vestdanske Filmpulje støttet med 23,7 mio. kr. årligt.

Det er en gylden mulighed for Østjylland, at flere film kan produceres i vores smukke omgivelser. Det er en mulighed for erhvervslivet at bidrage med produktionen og udviklingen af film der filmes i Østjylland. Film har som formål at samle folk. Ved at film vil filmes fra hele landet, lærer vi mere om vores land, og det vil være med til at bringe os tættere sammen.

Fremtidens danske film vil vise verden alt det bedste fra vores lille land. Danmark har et særligt talent for filmproduktion, og det skal vi bakke op om, fordi mange instruktører og skuespillere nyder stor opmærksomhed og fungerer som repræsentanter af Danmark og dansk kultur.

Filmaftalen er en stor sejr for Østjylland og hele Danmark. Den danske filmskat skal samle os alle, og vi skal vise verden, hvor vi alle kommer fra og ikke kun tilgodese, hvad der er godt ved København.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Intet andet erhverv har omstillet sig som landbruget
- Kvinde, svigt ej stat og hjem - gør din pligt, gå hen og stem
- Dåben bør forblive hellig
- Kloge hoveder og hænder styrker dansk økonomi
- Midtbyen fortjener mere ros
- Et overbelastet vejnet er ikke vejen frem
- Styrket filmmiljø og flere filmarbejdspladser til Østjylland
- Asylstop nu!
- 15 + 15 millioner kroner til styrkelse af midtbyen
- Skal embedsmænd i København bestemme over hospitalerne i Østjylland?
- Den gamle by i Randers?
- Samfundssnylterne skal straffes

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk