Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Er 16.000 forældre tilfredse?

Mandag 5. november 2018 kl: 10:26

Er 16.000 forældre tilfredse?
Arkivfoto
Flere end 16.000 forældre til børn i dagtilbud og skoler i Randers Kommune har modtager i disse dage et brev i deres e-boks med link til en tilfredshedsundersøgelse.

Børn og Skole har netop igangsat en undersøgelse af forældretilfredsheden i kommunens dagtilbud og skoler. Formålet er at få indsigt i forældrenes meninger, så kommunens services kan blive tilpasset og styrket.

Frem til 30. november har forældrene i Randers Kommune mulighed for at give deres mening til kende, så Børn og Skole kan få indblik i forældrenes oplevelse af kommunens tilbud.

"Det er utrolig vigtigt for os at høre forældrenes mening om vores tilbud her i kommunen. Forældrene ved, hvordan deres børn trives i vores tilbud, og derfor er deres mening vigtig for os. Ved at fortælle os, hvad der fungerer godt, og hvad der kan forbedres, kan de hjælpe os med i endnu højere grad at tilpasse vores indsatser til deres behov. Og det har stor betydning for børnenes faglige og sociale udvikling og trivsel," siger Michael Maaløe, direktør i Børn og Skole.

Spørgsmålene er delt ind i temaer som undervisning, trivsel, samarbejde mellem skole/dagtilbud og hjem og fysiske rammer. En række af spørgsmålene er fælles for alle skoler og alle dagtilbud, mens der samtidig er lavet lokale afvigelser, så spørgsmålene har størst mulig relevans for den enkelte skole eller dagtilbuds forældre.

Forældrenes svar bruges
"Vi håber, flest mulige forældre vil deltage i undersøgelsen, så vi får en høj svarprocent. Vi ved godt, vi spørger om ret mange ting, men svarene har stor betydning for, hvordan vi bedst kan udvikle og styrke vores indsatser til gavn for børnene. Og jo flere, der deltager, jo mere et dækkende resultat kan vi få," siger Michael Maaløe.

På skoleområdet bliver de åbne svar, hvor forældrene kan uddybe deres mening, sendt direkte til skolebestyrelsen, så de kan arbejde direkte og aktivt med forældrenes tilbagemeldinger. Skolebestyrelserne har også selv været med til at formulere en række spørgsmål med baggrund i deres lokale forhold.

* Fra i dag og i løbet af de kommende dage vil forældrene få tilsendt mails til deres e-boks med link til undersøgelsen. I begyndelsen af 2019 vil resultaterne af undersøgelsen fremgå.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden
- Drikkevand i byrådet
- De havde ikke kørekort
- Vi må vi stå sammen om mere infrastruktur til Randers
- Nu åbnes naturperle i Læsten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk