Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Lokal forfatter udgiver ny erotisk bog

Mandag 5. november 2018 kl: 08:42

Lokal forfatter udgiver ny erotisk bog
Erotik til øregangene er, hvad den lokale forfatter Anja Nesgaard Dal gerne vil med sine erotiske fortællinger. Hun udkommer med sin 2. bog d. 16. november 2018.

Bogen hedder 'Når lysten får lov' og indeholder 14 erotiske fortællinger, som får safterne til at stige hos både mænd og kvinder. Her er ikke lagt fingre imellem. En af historierne vandt det norske Cupidos skrivekonkurrence i 2017.

”Hvem i min generation, har ikke ligget og lyttet til Alex Nyborg Madsens sprøde stemme i radioen og drømt sig ind i det erotiske univers,” siger Anja. Hun vil gerne, at man også bruger bogen til at drømme sig ind i erotikkens verden, måske læser højt for hinanden i dobbeltsengen og på den måde får puttet lidt erotik ind i en måske travl hverdag.

Historierne i bogen er ikke egne fortællinger, men udspringer af personer, steder, stemninger eller andet, Anja har mødt i sin hverdag og brugt som inspiration til sine historier. Hun fortæller dog, at en af historierne er en fri gengivelse af, en mands fortælling om en tur i et plantecenter. Anja er selvudgiver, da hun fra visse forlag er blevet mødt med, at bogen var lidt for fræk til deres repertoire.

Som optakt til bogudgivelsen afholdes der torsdag d. 15. november en pre release aften på John Bull Pub, Storegade 2 i Randers. Her gives en forsmag på bogen. Det starter kl. 19.30, og forfatteren fortæller, hvordan bogen blev til mv. Dertil læses to historier op.

* Billetter til ”Erotisk bogrelease” arrangementet kan købes på www.billetto.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Jagt på danskheden
- Film om Randers Handsker
- Bluesvindere på Underværket
- Generalerne mødes
- Afrikansk kunst i Nørhald
- Kunst og lopper på Frederiksdal
- Et strejf af Ziggy
- Randers EgnsTeater skal til Kina
- Ortodoks kirkemusik fra Ukraine
- Erik Grip spiller i kirken
- Lokalt talent gi'r varmen
- Værket: Midt om Natten tilbage i ny version

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk