Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Asylstop nu!

Mandag 5. november 2018 kl: 07:05

Asylstop nu!
Nick Zimmermann, Danmarksgade 15, Randers - byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Randers. Folketingskandidat.
LÆSERBREV Af Nick Zimmermann, Danmarksgade 15, Randers - byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Randers. Folketingskandidat.

Lad os få fakta på plads. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er udlændinge fra muslimske lande enormt overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne.

Ved et kig på Danmarks Statistik, kan man for eksempel se, at mandlige ikke-vestlige efterkommere i 2016 havde fået over 3 gange så mange domme som personer med dansk oprindelse. Uanset hvilket årstal man kigger på, er det, det samme billede, der går igen. Især personer med baggrund eller oprindelse i Somalia, Irak, Pakistan, Marokko, Syrien og statsløse palæstinensere ligger utroligt højt i kriminalstatistikkerne.

Uanset hvor mange succeshistorier man kommer med om en enkelt flygtning, der arbejder på et slagteri eller har lært godt dansk, kommer det aldrig i nærheden af at opveje de mange katastrofale følger, det har for vores land, at der er kommet så mange personer hertil med et helt andet værdisæt samt en helt anden kultur og religion. Ingen lande i Europa står uden problemer som følge af den muslimske invandring. Se blot på Sverige.

Derfor er løsningen her i Danmark ligetil. Lad os stoppe for spontant asyl her til lands. Asylbehandling skal finde sted på grænsen, så uønskede asylansøgere afvises, allerede inden de kommer ind i landet. De flygtninge, der allerede er her i landet, skal hjem, så snart der er mulighed for det.

For manges vedkommende er det allerede nu. F.eks. rejser mange syrere hjem på ferie. Rundt i Europa, inklusiv Danmark, er mange tusinde syriske flygtninge og migranter rejst hjem på ferie. Jeg mener, at hvis man kan holde ferie i Syrien, så kan man også bliver der permanent.

Hvis jeg bliver valgt til Folketinget, vil jeg arbejde for et asylstop her i landet.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Danmark er danskernes land
- Besparelser rammer folkeskolebørnene
- Socialdemokratisk plattenslageri om pension
- Problematik til hjørne
- Tanker om det politiske klima
- Fingeren ud, borgmester!
- Bedre hjælp til de syge og ledige
- Mindre trængsel på E45 med bedre offentlig transport
- Randers igen Sorteper
- Det er populisme og hykleri
- Det handler om Danmarks sikkerhed
- Flere penge til vores børn

Kommentarer til artiklen:
Asylstop
Hvor ville det være fantastisk, hvis du kunne få det indført.
Marianne Skoú
Overmarksvej 22
8700 Horsens
05-11-2018 15:05:33


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk