Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Bente fik Dronningens Fortjenstmedalje

Mandag 15. oktober 2018 kl: 18:51

HR direktør Ole Brøndum, Bente Brændstrup, leder af EUD studieadministrationen Joan Skov Pedersen og direktør Lars Michael Madsen.
HR direktør Ole Brøndum, Bente Brændstrup, leder af EUD studieadministrationen Joan Skov Pedersen og direktør Lars Michael Madsen.

Bente fik Dronningens Fortjenstmedalje
Bente Brændstrup, uddannelsessekretær på Tradium, med Dronningens Fortjenstmedalje i sølv.
Bente Brændstrup, uddannelsessekretær på Tradium, har netop fejret 40 års jubilæum og er blevet tildelt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv.

Bente har arbejdet inden for Specialarbejderskolen i Randers, AMU Centeret og nu Tradium. Hun har været med til mange forandringer i uddannelsessektoren, og hendes kolleger beskriver hende som meget arbejdsom, dygtig, fleksibel, og en som altid bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø.

Hun har gennem årene guidet mange unge og voksne igennem regler og muligheder inden for uddannelsesverdenen - altid med grundig og kyndig viden.

Hun har også været med på personaleforeningens badmintonhold, hvor hun op til flere gange har været med til at hente metal hjem til Tradium.

Bente blev overrasket med medaljen, da alle EUD-administrative medarbejdere var samlet til teamdag i Hobro. Her dukkede direktør Lars Michael Madsen og HR direktør Ole Brøndum pludselig op, og kunne overrække Bente det fine bevis på hendes indsats gennem 40 år.

Fylder din mand, hustru, nabo eller kollega rundt eller har jubilæum, har fået nyt job osv. Det fortæller vi gerne vore læsere. Send en mail til info@randersidag.dk - gerne med billede. Det er gratis.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- 40 års jubilæum
- 40 års jubilæum
- Ny revisionschef i Sparekassen
- Skolechef bliver udviklingschef for skolerne
- Randers ansætter ny bibliotekschef
- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk