Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Byråd: Vi tør gå nye veje

Fredag 12. oktober 2018 kl: 08:13

Randers Byråd har vedtaget en ny vision og seks politiske målsætninger, der tilsammen sætter retningen for Randers Kommunes arbejde frem mod 2022
Randers Byråd har vedtaget en ny vision og seks politiske målsætninger, der tilsammen sætter retningen for Randers Kommunes arbejde frem mod 2022

Byråd: Vi tør gå nye veje
Borgmester Torben Hansen - vi skal turde gå nye veje.
Der skal være muligheder for alle, alle skal med og alle kan bidrage. Og der skal være vækst og udvikling, Randers Kommune skal være et attraktivt sted at bo, arbejde og drive virksomhed.

Det er overskrifterne i Randers Byråds nye vision "Vi tør gå nye veje", der blev vedtaget på byrådsmødet den 11. oktober 2018.

Randers Byråd har vedtaget en ny vision og seks politiske målsætninger, der tilsammen sætter retningen for Randers Kommunes arbejde frem mod 2022. Visionen blev godkendt med 26 stemmer for og 4 stemmer imod. Imod stemte Beboerlisten, Socialistisk Folkeparti, Velfærdslisten og Enhedslisten. Radikale Venstre undlod at stemme

"Randers Kommune skal også fremover være en kommune, som er attraktiv at bo og drive virksomhed i. Derfor skal vi turde gå nye veje og sætte klare mål for, hvordan vi vil nå dem. Jeg er derfor utrolig glad for, at vi har besluttet den retning, som Randers Kommune skal arbejde efter frem mod 2022," siger borgmester Torben Hansen (S).

* Byrådets vision - klik her.

Sammen med visionen har byrådet vedtaget seks politiske målsætninger:

* Byen til Vandet
* Flere i uddannelse eller beskæftigelse
* Flere skal mestre eget liv
* Attraktiv bosætningskommune
* Attraktiv erhvervskommune
* Grøn og bæredygtig udvikling

Målsætningerne er den kurs, som Randers Kommune vil styre og prioritere efter, og de har stor betydning for den måde, Randers Kommune arbejder på.

"Når vi har en målsætning om, at flere skal mestre eget liv, så har det fx betydning for, hvordan forvaltningen samarbejder med borgere om at komme i uddannelse eller beskæftigelse. Og når vi fremhæver Byen til Vandet, sender det et klart signal om, at det er her, vi i særlig grad vil prioritere den langsigtede planlægning og byudvikling," siger Torben Hansen.

Ved siden af den overordnede vision og de overordnede politiske målsætninger, er byrådet lige nu i gang med at vedtage nye politikker for fagudvalgene som fx kulturpolitik og sundhedspolitik. Disse politikker beskriver, hvad fagudvalgene har fokus på med henblik på at udmønte visionen.

Både vision og politikker træder i kraft fra januar 2019.

* Overblik over byrådets vision og politikker - klik her.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre biler i harmonikasammenstød
- Burlund går efter Bruxelles
- Forældrene er mere tilfredse med folkeskolen
- Fodboldfans sigtet
- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk