Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Skurken

Torsdag 11. oktober 2018 kl: 12:00

Skurken
Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.
LÆSERBREV Af Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.

Når man opholder sig arbejdsramt i udlandet en sen aften på en hotelrestaurant udenfor fædrelandet og læser dagens danske aviser, kan man komme til at tænke over, hvem er egentlig vort lands værste fjender?

Er det virkelig Putin tronende øverst på verdens største land, Rusland, som er den største skurk? Mange mener det.

Eller er der også andre, der kunne tilkomme det prædikat? F.eks. en dansk politiker, der som massiv stemmesluger tog til EU for ”at rydde op i svindel og humbug i EU-systemet”, og som så senere selv blev taget med fingrene vel langt nede i kagedåsen med Feld og Meld velsignet langt op i partiledelsen. Midler, som er almindelige skattekroner, altså svindel mod bl.a. danske skattekroner?

Eller er skurken, om end en mere jovial én af slagsen, en herboende syrer, som mere end rigeligt holder os opdateret om den syriske borgerkrig. En for os danske en nærmest ligegyldig konflikt, fordi uanset hvilken side der vinder, ændrer det ikke noget for Syrien. Begge parter er lige tossede, og de frygtelige tab på begge sider er dermed lige meningsløse.

Så hvorfor skal vi så høre så meget om denne syriske konflikt, når vi ikke hører ham sige en lyd om f.eks. infrastrukturproblemer her i hans valgkreds i Østjylland?

Eller hvad med en ordfører for et parti, der ikke kan finde ud af de mest simple regler og aftaler på det danske arbejdsmarked mellem giver og tager, og som sætter os arbejdsgivere i et urimeligt dårligt lys.

Ja, det giver da så lidt medvind for fagforeninger, der så får lejlighed til at støve lidt af og hævde deres værd.

Skurken gemmer sig nok i detaljen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Medarbejderes brug af sociale medier
- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup

Kommentarer til artiklen:
Hvad i alverden bilder du dig ind
Citat:
"den syriske borgerkrig. En for os danske en nærmest ligegyldig konflikt, fordi uanset hvilken side der vinder, ændrer det ikke noget for Syrien."

Så koldt et menneskesyn har jeg ikke stødt på i den randrusianske debat i lang tid.
En konflikt hvor tusinder og atter tusinder af civile borgere tortureres, bombes, fordrives, dræbes og splittes fra deres familie ... er det for dig "en nærmest ligegyldig konflikt".

Fy for f..... for et menneskesyn.
Kalle Nielsen
Kalle Nielsen
Randers
11-10-2018 22:48:10

Kære Bent Jensen
Ledelseskursus kan man aldrig få nok af
og jeg tager gerne eet mere.
Jeg ved ikke hvad du hentyder til, ej heller at du har været ansat hos mig, men beklager hvis der har været noget som du ikke mener var i orden.

Simon Ødegaard Simonsen
Vester Boulevard 17
8920 Randers
11-10-2018 16:22:55

Skurken
Som arbejdsgiver skulle du kikke indenad før du vil tromle andre ned. Vi er nogen stykker der har smagt din ledelsesform som nok ikke gik i dag i Øster Tørslev. Så pak du piben ind og tag på ledelseskursus
Bent Jensen
Udbyhøjvej
Gjerlev
11-10-2018 12:11:44


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk