Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Høj musik til ulempe

Onsdag 10. oktober 2018 kl: 10:38

Høj musik til ulempe
Fra politiets døgnrapport onsdag 10. oktober 2018.

* Politiet modtog i går kl. 18.31 en anmeldelse om, at en gruppe unge mennesker spillede meget høj musik på Jens Otto Krags Plads i Randers. Anmelderen oplyste, at det havde stået på gennem længere tid, og at de unge tilsyneladende var ligeglade.

Politiet modtog flere lignende anmeldelser, og der blev sendt en patrulje til stedet, der kunne konstatere, at der ikke længere blev spillet musik, men de tog en snak med de unge mennesker, der fik besked på at dæmpe sig.


Brand i Tvede
* I går kl. 12.26 opstod der brand i et hus på Udbyhøjvej i Tvede ved Randers. Branden var formentlig opstået i en sofa muligvis på grund af et uheld med nogle stearinlys. Husets beboere, en 28-årig kvinde og hendes 6-årige søn, fik reddet sig selv ud, og ingen kom til skade.


Færdsel
* I går kl. 06.50 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers. En 42-årig mandlig bilist kom kørende på motorvejen i sydgående retning, da han på et tidspunkt bremsede kraftigt op for at undgå at ramme bilen foran. Da bilerne kørte meget tæt på hinanden, skete der et harmonikasammenstød, hvor de fire biler, der kom bagefter den 42-årige, stødte sammen. Én person blev kørt til kontrol på skadestuen.


* I går kl. 11.30 bemærkede en patrulje en bil, der kørte på Nørrebrogade i Randers. Patruljen besluttede at lave en rutinekontrol og standsede bilen. Føreren oplyste selv, at han havde røget hash dagen forinden, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev kørt til Regionshospitalet Randers for at få taget en blodprøve.


* I går kl. 21.10 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers, da en 39-årig mandlig bilist påkørte en sofa, der var tabt på motorvejen af en ukendt person. Den 39-årige bilist nåede at bremse lidt ned inden sammenstødet, men fik ødelagt kofangeren på sin bil.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ikke mere Bilka for dem
- Linedanceguld i Berlin
- Ministeren understregede Randers' betydning
- Østervang har en særlig skolepatrulje
- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk