Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Huset Nyvang ønsker flere frivillige

Mandag 8. oktober 2018 kl: 08:59

Huset Nyvang ønsker flere frivillige
Vi kunne godt tænke os at gøre mere ud af bageriet, der ligger på det lille torv ved Huset Nyvang, lyder det fra Nyvang. Foto: Kurt Helge
Randers Kommunes 21 ældrecentre har cirka 700 frivillige, der gør en kæmpe forskel for kommunens ældre borgere. Huset Nyvang ønsker sig lige nu frivillige og inviterer derfor til åbent hus for interesserede.

"Som frivillig på ældreområdet er der mange måder at blive involveret på. Det er vigtigt at have for øje, at det er lysten, der driver værket for den frivillige. Derfor tager vi udgangspunkt i, hvad den enkelte har lyst til, og forsøger at matche det med de ønsker, der er om frivillige på ældrecentrene," fortæller Birgitte Saksø, frivilligkoordinator i Randers Kommune.

Mulighederne er mange, og har man lyst til at hjælpe med at brygge kaffen, være del af en nørklegruppe, tage en ældre med på gåtur eller cykeltur eller noget helt femte, så er frivilligkoordinatorerne behjælpelige med skabe kontakten til centrene og hjælpe den frivillige godt i gang.

"Vi hører ofte fra både de ældre og personalet, at de frivillige er uundværlige, fordi deres engagement og lyst til at være noget for andre kan mærkes. De gør en forskel for de mennesker, de har med at gøre. Samtidig fortæller de frivillige også, at de får mindst lige så meget ud af samværet selv," understreger Birgitte Saksø.

Bageri, kreativitet og sociale arrangementer
Randers Kommunes nyeste ældrecenter Huset Nyvang står lige nu med et ønske om at få flere frivillige tilknyttet ældrecenteret.

"Vi kunne godt tænke os at gøre mere ud af bageriet, der ligger på det lille torv ved Huset Nyvang. Vi har også et stort ønske om at kunne tilbyde flere kreative aktiviteter i vores værksted - for eksempel håndværk, malerier og håndarbejde. Vi har nogle helt fantastiske rammer både inde og ude, og vi overvejer også et mindre dyrehold med høns og kaniner. Derudover har vi et generelt ønske om at kunne tilbyde flere sociale arrangementer for vores beboere," siger Rikke Berg Christensen, leder af Huset Nyvang.

* Hvis man er interesseret i at høre mere om mulighederne for at blive frivillig på Huset Nyvang, kan man møde op i Orangeriet torsdag d. 11. oktober kl. 16.00 til 17.30 til et informationsmøde. Huset Nyvang er vært med kaffe og kage fra Orangeriets café.

* Læs mere om at være frivillig - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre biler i harmonikasammenstød
- Burlund går efter Bruxelles
- Forældrene er mere tilfredse med folkeskolen
- Fodboldfans sigtet
- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk