Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

1949 eller ca. deromkring mindedes Larsen

Fredag 5. oktober 2018 kl: 22:18

Et flot farvel til dansk popmusiks største navn gennem tiderne. Værdigt og i god ro og orden uden forstyrrende elementer overhovedet. Foto: Kurt
Et flot farvel til dansk popmusiks største navn gennem tiderne. Værdigt og i god ro og orden uden forstyrrende elementer overhovedet. Foto: Kurt

1949 eller ca. deromkring mindedes Larsen
Nogen kom med flotte blomster. Foto: Kurt Helge
VIDEO & BILLEDGALLERI Randrusianerne tog fredag aften afsked med den danske nationalskjald Kim Larsen med et fakkeloptog, der gik midtbyen rundt efter opfordring.

Opfordringen kom fra Heine W. Andersen, som havde arrangeret mindesammenkomsten via Facebook. Hvor mange kronjyder, der mødte frem, var svært at overskue. Da fakkeloptoget startede, var vejbanen på Østervold fyldt fra hingsten til rundt om hjørnet ved Dytmærsken. Så et par tusinde – måske 1949 eller cirka deromkring, som Kim Larsen sang i ”Jutlandia”.

Der var børn, unge og ældre, der sagde tak for sangene til Kim Larsen og understregede, at også i Randers holdt vi af den folkekære sanger. Mange havde blomster med, og de blev placeret foran trappen til det gamle rådhus, efter at optoget havde bevæget sig ned ad Østervold via Dytmærsken til rutebilstationen og op ad Middelgade, Kirkegade, Kirketorvet og Houmeden til Rådhustorvet, hvor forsamlingen sang ”Midt om natten”.

Et flot farvel til dansk popmusiks største navn gennem tiderne. Værdigt og i god ro og orden uden forstyrrende elementer overhovedet. Bilisterne holdt fint tilbage for de mange hundrede, der ved starten bredte sig rundt om Helen Schous jyske hingst, og alle fandt sig i, at gaderne blev overtaget af fodgængere, der ville vise Kim Larsen den sidste ære.

* Se BILLEDGALLERI & VIDEO på vor facebookside - klik her.

Af Kurt Helge.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre biler i harmonikasammenstød
- Burlund går efter Bruxelles
- Forældrene er mere tilfredse med folkeskolen
- Fodboldfans sigtet
- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk