-
-Klik venligstKlik venligst

Lokale foreninger indtager torvedagen

Fredag 5. oktober 2018 kl: 09:26

Lørdag d. 13. oktober kan randrusianerne møde repræsentanter fra det lokale frivilligliv sammen med torveboderne. Foto: Mit Perspektiv
Lørdag d. 13. oktober kan randrusianerne møde repræsentanter fra det lokale frivilligliv sammen med torveboderne. Foto: Mit Perspektiv

Lokale foreninger indtager torvedagen
Leder af Frivilligværket, Louise Brown, håber på mange besøgende samt solskin.
På torvedagen kan du møde en række lokale foreninger og frivilligprojekter. Sammen med torveboderne stiller de frivillige hyggelige stande op og viser, hvem de er, og hvordan de gør gavn.


Det er tredje gang Frivilligværket holder et frivilligmarked sammen med torveboderne på Kirketorvet og Erik Menveds Plads.

De to tidligere frivilligmarkeder gav god respons fra både de frivillige og indehaverne af torveboderne, da kombinationen af de to parter gav mere liv på pladsen. Leder af Frivilligværket, Louise Brown, håber på mange besøgende samt solskin trods årstiden:

”Vi ser frem til at kunne byde foreningerne velkommen til et hyggeligt frivilligmarked endnu engang. Det er første weekend i efterårsferien, så forhåbentlig er der mange fra Randers og omegn, der bruger deres lørdag formiddag i midtbyen. Det er første gang vi afholder et frivilligmarked i oktober, men vi håber vejrguderne er med os”.

Foreninger vil hilse på borgerne
Blandt de deltagende foreninger er Red Barnet Randers. De vil gerne i kontakt med potentielle frivillige, men også familier, der kan have glæde af deres aktiviteter.

”Red Barnet glæder sig til at være med, for vi har før mærket, at det er en glimrende lejlighed til at vise, hvad de frivillige laver med udsatte børn og deres familier i vores familieoplevelsesklub. Vi vil gerne i snak med potentielle frivillige, men der er måske også familier, der kan have brug for en klub som vores”, fortæller Ida Filskov fra Red Barnet Randers.

Venligboerne Randers er også med på frivilligmarkedet og vil gerne fortælle torvegæsterne om deres arbejde med at række hånden ud til dem, der har brug for hjælp

”Venligboerne Randers er med, fordi vi synes, det er vigtigt at få vores budskab ud til borgerne”, fortæller Lipi Sep Thalwitzer, formand for foreningen.

Frivilligmarkedernes formål er at synliggøre frivilligheden i Randers og omegn.

* Lørdag d. 13. oktober kl. 09.30 - 13.00 kan randrusianerne møde repræsentanter fra det lokale frivilligliv og få en snak om de mange muligheder for at blive frivillig eller få hjælp og støtte fra en forening.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen
- Sponsorkroner til floorball-spillere
- Glæde over nye trøjer til Motion og Samvær
- Enghøj og den store amerikanske roman

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk