-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Kollektivt hukommelsessvigt?

Fredag 28. september 2018 kl: 08:56

Kollektivt hukommelsessvigt?
Ole Gynther Heibøll Sørensen, Tjærbyvej 99, Randers NØ.
LÆSERBREV Af Ole Gynther Heibøll Sørensen, Tjærbyvej 99, Randers NØ. - medlem af Velfærdslistens styregruppe

Socialdemokraternes formand i Randers, Svend Bak, skriver i et læserbrev (RANDERSiDAG.dk 25. sept., red.), at socialdemokraterne så sandelig har overholdt deres valgløfter i forbindelse med det indgåede budgetforlig. Et forlig der blev vedtaget sammen med Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti, og som betyder massive nedskæringer på alle velfærdsområderne. Man kan jo blive helt bekymret for, om formanden sammen med resten af partiet, har været udsat for kollektivt hukommelsessvigt?

Nu har jeg genlæst den socialdemokratiske valgavis fra oktober 2017, og vil da lige hjælpe formanden, borgmesteren og resten af partiets byrådsmedlemmer med at genopfriske deres hukommelse med, hvad de lovede vælgerne inden kommunalvalget, med et par citater fra deres avis:

”For Socialdemokratiet er det meget vigtigt at bevare og udbygge velfærden og fællesskabet. Den velfærd, der opleves af kommunens borgere hver eneste dag.”

”Vi skal have et velfærdssamfund, der fungerer med et fællesskab, der kan holde hånden under de svageste. Dette kræver, at vi tør investere i indsatser, der virker, både når det gælder børn og voksne. Dette kræver udover målrettede indsatser, fagligt kvalificerede medarbejdere med tid til at understøtte den enkeltes trivsel og udvikling. Alt andet giver ikke mening. Særligt når det gælder de udsatte børn og unge, skal alt sættes ind. Det er skæbnesvangert at svigte dem.”

”Jeg håber, der er flere, der vil være med til at arbejde for bedre vilkår for ældreområdet. Ikke kun i forbindelse med den kommende valgkamp, men også efter valget.”

”Vi skal udvikle folkeskolen i Randers Kommune. Folkeskolen skaber sammenhæng og er altafgørende for uddannelse, det sociale liv og det gode liv.”

”For os socialdemokrater er skat noget, vi bidrager til fællesskabet med. Det er skattebidrag, der gør os i stand til at renovere veje og pladser, pleje naturen og miljøet, bygge veje, broer, cykelstier, biblioteker og museer. Og ikke mindst uddanne vores børn og unge, og pleje vores syge og ældre medborgere.”

”Hvis ikke vi tager hånd om de udsatte børn, risikerer vi at sende endnu flere udenfor fællesskabet med stigende ulighed til følge, og med en enorm stigning i de offentlige udgifter om 20-25 år. Vil vi risikere det? Jeg vil ikke! Velfærden skal styrkes i Randers nu!”

Og sådan kunne jeg blive ved.

Fakta er, at socialdemokraterne har lavet et historisk løftebrud med det indgåede budgetforlig. I stedet for at give penge til kernevelfærden, har man beskåret den massivt. De havde mulighed for at bruge det politiske flertal, der ville sikre velfærden i Randers, men det ville socialdemokraterne ikke!

Hvis løftebruddet skyldes kollektivt hukommelsessvigt, har jeg nu hjulpet socialdemokraterne og deres vælgere med at huske.

I lovede vælgerne mere velfærd, men gav dem i stedet flere nedskæringer stik imod jeres egne valgløfter.

Det er tåkrummende pinligt!

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup
- Kriminelle udlændinge skal udvises
- 100 år gammel opstemning uden samfundsværdi i dag

Kommentarer til artiklen:
Nemlig
Hvor er det godt, der er folk, der kan huske.
Oles indlæg rammer hovedet på sømmet og udstiller socialdemokraternes dobbeltspil for at få Borgmesterposten. Det er utroligt, at Socialdekraterne ikke kan huske, hvordan det gik landspolitisk, da man i 2011 endelig fik statsministerposten.
Det viser sig, at hvis man ønsker genvalg, skal man føre den politik, man blev valgt på.
Der er faktisk et flertal for de afgørende punkter i Socialdekraterne valgavis. Så det er da underligt, at man ikke vil gennemføre den.
Borgerne i Randers fortjener ordentlighed.
Michael Povlsen
Mandøvej 2
8585 Glesborg
28-09-2018 09:37:25


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk