-
-Klik venligstKlik venligst

Radikal Ungdoms konservative holdninger

Torsdag 27. september 2018 kl: 11:54

Radikal Ungdoms konservative holdninger
Arne Erikslev, Toldbodgade 21, Randers NØ.
LÆSERBREV Af Arne Erikslev, Toldbodgade 21, Randers NØ.

I et indlæg i medierne (RANDERSiDAG.dk 25. sept. 18, red.) under overskriften ”Budget? Nej tak. Velfærd? Ja tak” retter fem navngivne personer fra Radikal Ungdom Hobro-Randers en sønderlemmende kritik af borgmester Torben Hansen (S) efter indgåelse af et bredt budgetforlig, som jeg ikke skal forholde mig til, men blot konstatere, at der de seneste år altid har været kritik af den siddende borgmester fra radikal side, så intet nyt her.

Dog er der modsætninger i indholdets ordlyd om, ”at forliget bygger på den samme politiske sikkerhed som finansloven, hvor alle er med, og hvor der ikke satses”.

Senere harcelerer radikal ungdom over, at der i budgetforliget er afsat 40 millioner kroner til det fremtidige projekt Byen til Vandet.

Normalt er de politiske ungdomsforeninger dynamiske og utålmodige for ikke at få sat gang i den fremtid, som de selv er/bliver en aktiv del af.
Det kunne være tanken om et godt studiemiljø med cafeer i relation til nærværende Byen til Vandet med videre.

Desværre falder deres konservative tankegang godt i tråd med Mogens Nyholms udtalelse om, at folkeskolen burde vende tilbage til ”De gode gamle dage”.

Så kommer også forslaget om en besparelse på 14 millioner kroner på integrationsområdet på banen. Nu er fakta jo således, at Danmark har det laveste antal asylansøgere nu siden 2008, hvilket vel alt andet lige må betyde færre udgifter hertil.

På integrationsområdet er der i øvrigt for tiden et pilotprojekt i gang ”Vild med dansk” støttet af Poul Due Jensens Fond skabt og ledet af Underværket i tæt samarbejde med andre interessenter, så det er ikke et glemt fokus område i kommunen.

Ikke overraskende slutter debatindlægget af med ”flere flygtninge, men færre penge til at integrere dem i samfundet”.

Det er jo radikal ønsketænkning om flere flygtninge til Danmark, men det har blandt andet forligspartierne her (Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Venstre og Konservative) via Folketinget sat en stopper for.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup
- Kriminelle udlændinge skal udvises
- 100 år gammel opstemning uden samfundsværdi i dag

Kommentarer til artiklen:
Kritik ?
Det er da dejligt at hvis man gør sig til genstand for kritik, på en post hvor der tidligere har været kritik, så er kritikken ikke længere valid. Hvis det er sådan at de siddende borgmestres bagland tænker, så er der jo frit slag i Løkkeland. Fy for Putgarden en umoden retorik.
Søren Langberg
Adelgade 6
8900 Randers C
01-10-2018 15:27:35

V-borgmestre: Ja tak til flere flygtninge
Venstres knæfald over for DF medførte at Danmarks blev kendt som det rige land der nægter at modtage FN kvoteflygtninge - mens langt mere fattige men demokratisk integrerede regeringer verden over tog deres del af FN-kvoteflygtningene.

Nu siger selv V-borgmestrene fra, og anmoder om at Danmark begynder at opføre sig som man kan forvente af et demokrati. Tak for det - det er på tide, at Henriksen, Støjberg og ligesindede får modstand og bliver sat på plads.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/v-borgmestre-vi-er-klar-til-modtage-kvoteflygtninge-igen
Kalle Nielsen
Scandiagade 14
Randers
27-09-2018 18:27:41


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk