Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter

Torsdag 20. september 2018 kl: 15:23

Mette her og hendes mand Claus Andersen glæder sig til at kunne tage pavillonen i brug. Foto: John Hyldahl
Mette her og hendes mand Claus Andersen glæder sig til at kunne tage pavillonen i brug. Foto: John Hyldahl

Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
Mette Andersen: Vi vil gerne være kendt for de store portioner. Foto: John Hyldahl
Grønvang Grill slår dørene op til en ny pavillon i næste uge. Håndværkere arbejder netop nu på højttryk for at få det hele færdigt. Der kommer også nyt på menuen.

Grønvang Grill, Grønvang 31, Randers - ved Grenåvej - har fået vokseværk, og som overskriften siger, udvider de med en pavillon på 24 kvm. Der bliver plads til omkring 18 siddende gæster, som kan sidde indenfor i varmen og nyde deres mad eller is.

Indehaverne Mette og Claus Andersen, som kendes fra Ebel-Å Grill i Drastrup, fortæller, at sommeren har været fantastisk, og mange har nydt både mad og is på den store overdækkede terrasse. Ja, faktisk har utrolig mange mennesker købt is i sommervarmen, så det virkede rigtig godt, at der blev lavet en udgang direkte til den overdækkede terrasse.

Nu bliver det så også muligt at vælge at sidde indendørs, når efteråret og vinteren nærmer sig. Adgangen til nybyggeriet er naturligvis handicapvenlig. Den overdækkede terrasse forbliver som den er, indtil videre.

Efter overtagelsen i marts er der sket rigtig meget, og der er kommet mange nye retter på menukortet. Grønvang var i forvejen kendt for deres store is – og nu er de også kendt for store portioner i grillafdelingen.

Frederiksberg Kødforsyning i Vorup leverer kødet, bl.a. 200 grams oksebøffer. Serveret i portioner, der er til at få øje på. Man kan vælge mellem seks hjemmelavede middagsretter hver dag.

"Vi vil gerne være kendt for de store portioner, nøjagtig som man kender det fra isene, siger Claus og Mette Andersen, og opfordrer til at invitere familien med og få mættet maverne. Menukortet er stort og alsidigt, der er helt bestemt noget for enhver smag.

Grønvang Grill har ofte særlige tilbud. En af nyhederne i anledning af åbningen af pavillonen er tarteletter, en ret som også fremover vil være at finde på menukortet.

Mette og Claus Andersen glæder sig til at kunne tage pavillonen i brug og minder om, at der altid er gratis kaffe på kanden hos Grønvang Grill.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bæredygtige boliger for verdens mest udsatte
- Sparekassen i rødt og hvidt
- Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
- Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
- Hudplejeinstituttet nu 10 år med Jytte ved roret
- 42 nye gazeller
- Har du en god ide?
- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk