Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Aastrup genvalgt til ordførerpost

Torsdag 20. september 2018 kl: 13:46

Aastrup genvalgt til ordførerpost
På torsdagens gruppemøde blev det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen, Assentoft, genvalgt som Venstres udenrigs og udviklingsordfører
På torsdagens gruppemøde blev det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen, Assentoft, genvalgt som Venstres udenrigs- og udviklingsordfører.

”Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte på en vigtig og central post. Vi lever i en verden, der er under konstant forandring og derfor betyder det udenrigspolitiske meget for Danmark. Tag bare Trump og Putin, der er to herrer, vi konstant må forholde os til som et lille land. Som ordfører er det dog mødet med de danske soldater i verdens brændpunkter, der har gjort det største indtryk på mig,” siger Michael Aastrup Jensen, MF (V).

Hele spørgsmålet om dansk udlændingepolitik spiller også en central rolle i udenrigs- og udviklingsordføreren daglige arbejde. Michael Aastrup Jensen er som ordfører medlem af den politiske følgegruppe for hjemsendelse af afviste asylansøgere. Følgegruppen består bl.a. af integrationsminister Inger Støjberg (V) og Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti.

”Vi skal bruge vores udviklingspolitik aktivt. Hvis man vil modtage dansk udviklingsbistand, så skal man naturligvis også modtage ens egne afviste asylansøgere. Sammen med bl.a. Inger Støjberg arbejder vi målrettet på at forbedre mulighederne for at hjemsende langt flere afviste asylansøgere. Det samme gælder i forhold til udenlandske kriminelle. De skal afsone i hjemlandet, fremfor at fylde i dyre danske fængsler,” siger Michael Aastrup Jensen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 40 års jubilæum
- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- 40 års jubilæum
- 40 års jubilæum
- Ny revisionschef i Sparekassen
- Skolechef bliver udviklingschef for skolerne
- Randers ansætter ny bibliotekschef
- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk