Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Fyrtårn hos Tradium Randers indviet

Torsdag 13. september 2018 kl: 20:37

Formand for Dansk Industri Per Hastrup taler ved indvielsen. Foto: Kurt Helge
Formand for Dansk Industri Per Hastrup taler ved indvielsen. Foto: Kurt Helge

Fyrtårn hos Tradium Randers indviet
Tradium-direktør Lars Michael Madsen klipper snoren til ballonerne. Foto: Kurt Helge
'Hvis man kan drømme det, så kan man gøre det.' Citatet af Walt Disney står at læse på væggen i tekøkkenet på første sal af det splinternye Tradium College på Vester Allé, Randers, som nu er indviet.

Og de mennesker – med bestyrelsesformand Søren Sørensen i spidsen – der har drømt for Tradium Randers, kunne torsdag eftermiddag bevise, at udsagnet taler sandt.

”Der har været mange bump på vejen, men de der mennesker på Tradium har hele tiden haft optimismen samtidig med, at de har været viljestærke, og så lykkes det. Tradium har fået et flot college, og det har også stor betydning for Randers by. Det er et arbejde og et byggeri, vi kan være stolte af”, sagde viceborgmester Steen Bundgaard (S) ved den officielle indvielse i dag.

”Jo, det har været en hård kamp, og der er blevet puklet i flere år med mange mennesker ind over. Vi har rejst Danmark rundt for at se lignende byggerier, men jeg er ikke i tvivl om, at vi har fået skabt det flotteste elevmiljø af alle”, sagde bestyrelsesformand Søren Sørensen, der specielt takkede Brian Andersen fra Randers Arkitekten for at have sat stregerne så rigtigt, Jakob Keller fra ingeniørfirmaet Reeholm Og Bredahl for udførelsen og Randers kommune for opbakning og vilje til at få alle hurdler på plads.

Tradium College rummer 60 2-personers værelser, og de unge flytter ind indenfor de kommende dage. Der er tekøkkener og fællesrum. Der er en flot tagetage med to orangerier, og inden længe bliver Tradiums gamle tømrerafdeling – lige ved siden af college – gjort færdig for at komme til at rumme en række fritidsaktiviteter til de unge.

Udover Søren Sørensen og Steen Bundgaard talte direktør Ditlev Pieper fra Dagrofa, der er cateringleverandør til Tradium, samt direktør Per Hastrup fra Dansk Industris lokale afdeling. Han glædede sig som alle andre, men udtrykte bekymring om, at regeringen melder ud om, at flere skal tage faglige uddannelser, samtidig med at selvsamme regering årligt skære budgetterne for erhvervsuddannelser med to procent:

”Det hænger ikke sammen”, sagde Per Hastrup.

Men bortset fra det, så hænger det fint sammen for Tradium Randers, som har skabt et nyt uddannelsesmæssigt fyrtårn, og som pukler videre for at gøre det endnu bedre, hvad angår trivsel og fritid for de unge elever.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk