Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Mange melder sig til forum for Byen Til Vandet

Torsdag 13. september 2018 kl: 13:00

Mange melder sig til forum for Byen Til Vandet
Jeg er glad for, at så mange borgere har tilmeldt sig det nye forum for Byen Til Vandet, siger borgmester Torben Hansen. Foto: John Hyldahl
Over 130 borgere har meldt sig til et forum for Byen Til Vandet, hvor de får mulighed for at komme med input og følge udviklingsprojektet på nærmeste hånd.

"Jeg er glad for, at så mange borgere har tilmeldt sig det nye forum for Byen Til Vandet. Det er vigtigt, at borgerne er med til at forme fremtidens Randers, for det er jo dem, der skal bo og færdes i den nye bydel. Derfor får deres input også stor betydning," siger Torben Hansen (S), der er borgmester i Randers Kommune.

Borgerne har primært tilmeldt sig Byen til Vandet forum i forbindelse med Randers Ugen, og planen er nu, at de skal mødes første gang inden efterårsferien. Her vil forskellige temaer som fx klimatilpasning og fremtidens boligformer blive debatteret, og inputtene fra mødet bliver brugt, når eksperter i 2019 skal lave tage det næste store skridt i projektet med at få byen til vandet. Det sker når tre teams af eksperter skal lave hver deres bud på en udviklingsplan for Byen til Vandet; altså den plan, der skal danne grundlag for realisering af projektet.

Målet med Byen til Vandet er at forbinde byen med vandet i højere grad end i dag. Som Danmarks eneste flodby er mødet mellem by, natur og vand i Randers nemlig helt unik. Og byen har et stort uudnyttet potentiale for at blive Danmarks mest attraktive, naturskønne by, hvor naturen samler byen og vandet.

* De over 130 medlemmer af borgerforummet fordeler sig over hele kommunen og består af både unge, ældre og børnefamilier. Er man ikke blevet en del af forummet, er det fortsat muligt at tilmelde sig via hjemmesiden byentilvandet.randers.dk eller komme med input via facebook-siden "Fremtidens Byen til Vandet". Medlemmerne af forummet mødes for første gang 3. oktober kl. 18.30-21.00 på VIA University College i Randers.

* Læs mere om Byen til Vandet og tilmeld dig Byen til Vandet forum - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk