Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Efteråret hos Selvhjælp Randers

Torsdag 13. september 2018 kl: 11:00

Efteråret hos Selvhjælp Randers
Majbritt Bargsteen daglig leder af Selvhjælp Randers.
Efteråret er på vej og hos Selvhjælp Randers tilbyder de en masse kurser og oplæg. Det første på programmet er et oplæg om mærk dig selv - tro på dig selv.

Her vil du blive klogere på dig selv, og få indblik i hvordan du kan tro mere på dig selv. Det foregår den 27 september 2018 kl. 17-19 i Helligåndshuset i Randers.

Derudover tilbyder Selvhjælp Randers også et oplæg om stress og hvordan du passer bedre på dig selv. Det er den 30. oktober kl. 17-19 i Fritidscentret.

Til sidst tilbyder de også et oplæg om, hvordan du sætter grænser for dit barn. Du kender måske det, at du har svært ved at sige nej, ikke får sendt tydelige signaler og til sidst lader barnet bestemme. Det foregår d. 21 november kl. 19-21 i Helligåndshuset i Randers.

Hvis det har interesse så kan man kontakte Selvhjælp Randers og tilmelde sig. Alle oplæg koster 30 kr. at deltage i og det betales kontant ved døren.

Dette er dog ikke alt hvad Selvhjælp Randers har på programmet her i efteråret. De tilbyder også to kurser hvor man mødes over flere gange. Det første kursus er et KIFF-kursus i fælles forældreansvar, som henvender sig til forældre der er blevet skilt. En skilsmisse er en livskrise.

En skilsmisse anses for en af de allermest stressende livsbegivenheder, vi mennesker kan komme ud for. Hvordan I kommer ud af denne livskrise, er af afgørende betydning for jer selv og jeres børn. På KIFF kurset vil der være fokus på tre områder - forældresamarbejdet, hvordan man støtter børn godt i og efter skilsmissen. Her vil man mødes 5 gange.

Det andet kursus er et kærlig talt kursus, som er for unge mellem 16 og 25 år. Det vil have fokus på det at være ung og de udfordringer, der kan følge med. Svære følelser som afmagt, frustrationer og vrede er en naturlig og uundgåelig del af det at være menneske - og ikke mindst at være ung. Kærlig Talt er et fantastisk intensivt forløb, der giver en masse redskaber, som kan benyttes. Her vil man mødes 6 gange i forløbet.

Majbritt Bargsteen daglig leder af Selvhjælp Randers siger:

"Det er et meget spændende efterår, vi går i møde og vi håber, at mange har lyst til at deltage i vores oplæg og kurser. Det er normalt oplæg og kurser vi tilbyder til vores frivillige, men nu tilbyder vi det også til borgerne. De skal have samme mulighed for nogle gode oplæg og kurser så de kan blive klogere på forskellige udfordringer i hverdagen så det glæder vi os rigtigt meget til."

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk