Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Randers Yoga Festival for 3. gang

Mandag 10. september 2018 kl: 07:00

Randers Yoga Festival for 3. gang
Hening Vilsten: Noget af det allervigtigste ved yoga er, at der aldrig er tale om præstation eller konkurrence.
Lørdag den 15. & søndag 16. september afholder foreningen YogaRanders igen Randers Yoga Festival - og allerede fredag den 14. september er der som optakt til festivalen en Masterclass i Yin Yoga.

Med 30 events på programmet sætter Randers Yoga Festival igen i år fokus på den mangfoldighed af muligheder, der er, hvis man gerne vil dyrke yoga. På alle 30 events gælder det, at man kan træde ind uanset, om man aldrig har prøvet yoga før, eller man er garvet yogaudøver.

"Noget af det allervigtigste ved yoga er, at der aldrig er tale om præstation eller konkurrence. Hverken over for en selv eller de andre," siger formand for YogaRanders, Hening Wilsten, og fortsætter:

"Visionen for YogaRanders er at præge og løfte det jyske yogamiljø, samt skabe en yogafestival med plads til hygge og en afslappet stemning."

Derfor handler Randers Yoga Festival heller ikke om, at man skal udfordre sig selv så meget som muligt fysisk. Ud over yogaen vil der også være foredrag, meditation og en række stande med bl.a. smykker, yogaudstyr og mulighed for at få healing. Lørdag morgen kl. 8.15 er der en fælles åbning af festivalen og begge dage en times fælles frokostpause med mulighed for at købe suppe og drikkevarer.

Som de to foregående år, vil Randers Yoga Festival vise yogaens bredde og dybde med virkelig god yoga og inspirerende foredrag. Der vil både være dygtige lokale yogaundervisere og kendte undervisere fra resten af Danmark. Som noget nyt tyvstarter festivalen allerede fredag den 14. september kl. 14-18 med en Masterclass i Yin Yoga med Kristine Marie Rost, som er en af de virkelig dygtige Yin Yoga instruktører i Danmark.

Der er sat et max på 200 deltagere til festivalen og mange har allerede købt billet. Man kan frem til og med den 12. september købe partoutbillet til begge dage eller til blot en af dagene via yogaranders.dk. Er der ikke udsolgt, kan man købe billetter på dagen - dog til en lidt højere pris. Der er ganske få billetter tilbage til Masterclass i Yin Yoga, som man skal købe særskilt via yogarander.dk

* Randers Yoga Festival foregår igen i år i Remisen og hos FOF, Randers på J. V. Martins Plads i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Aastrup besøger Frivilligværket
- Betjent ilde tilredt under anholdelse af dreng
- Fodboldlinjen vandt i Østjylland
- Vennepunktet holder loppemarked
- Virksomhedsbesøg i børnehøjde
- Råbende kvinde anholdt
- Hvem skal være Årets Æresnisse?
- Delecykler hitter hos Verdo
- Unge fra Randers går foran
- Fællessang med børnekor
- Klimaforandringerne kommer alle ved
- 94-årig snydt af tricktyv

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord