-
Klik venligstKlik venligst-

Volkswagen Park i Hornbæk

Lørdag 8. september 2018 kl: 17:34

Den 3-årige aftale mellem Volkswagen Randers og HSF besegles her med håndslag mellem Henrik Poulsen VW og Jim Jensen, formand i HSF.
Den 3-årige aftale mellem Volkswagen Randers og HSF besegles her med håndslag mellem Henrik Poulsen VW og Jim Jensen, formand i HSF.

Volkswagen Park i Hornbæk
Direktør Henrik Poulsen, VW Randers, og HSF-formand Jim Jensen.
OPDATERET Hornbæk Sportsforenings anlæg på Overvænget i den vestlige del af Randers har fået nyt navn. Stadionanlægget hedder nu Volkswagen Park.

Det er direktør Henrik Poulsen fra Volkswagen Randers, der har besluttet sig til at blive navnesponsor for HSF’s anlæg.

”Vi har boet i lokalområdet i 17-18 år, og vores børn er aktive i HSF, som jeg selv har fulgt og støttet gennem årene, så det er helt naturligt at blive sponsor på den måde”, siger direktør Henrik Poulsen fra VW Randers.

Aftalen blev beseglet med håndtryk mellem Poulsen og HSF-formand Jim Jensen i dag lørdag. Der er sat navneskilt op ved indgangen til stadionområdet, ligesom HSF’s klubhus nu prydes med navnet Volkswagen Park.

”DBU har godkendt det nye navn, og når man på nettet søger på DBU og Volkswagen Park, så får man en oversigt over de kampe, som Hornbæk Sportsforening afvikler,” siger HSF’s formand Jim Jensen.

”Vi er rigtig glade for at få lavet en 3-årig aftale med Volkswagen Randers – og i øvrigt både glade og afhængige af den støtte og opbakning, vi får fra erhvervslivet. Det er en nødvendighed i sportsverdenen i dag, selv om man spiller på serieplan”.

”Ja, så kan det hedde Volkswagen Park her på Overvænget i to år, og derefter en enkelt år på det nye anlæg ved Randers Firmasport”, supplerer Henrik Poulsen med hentydning til HSF’s bestræbelser på at skabe et nyt Hornbæk Idræt & KulturCenter på området ved Gl. Viborgvej.

”Til den tid forlænger vi nok med yderligere tre års sponsorat”.

Med det nye navn bevæger Hornbæk Sportsforening sig næsten op på Bundesliga-plan. Det tyske tophold Wolfsburg spiller sine hjemmekampe på Volkswagen Arena. Sportsligt er afstanden dog stor, selv om HSF i dag vandt hjemmekampen mod Spentrup med 2-1. HSF ligger dermed på en sikker førsteplads i serie 3, men derfra er der jo langt til bundesligaen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 2019 bliver et stort billardår
- Ni timers håndbold i Assentoft
- 30 hold i X-Mas Cup
- Cykelcrossresultater
- Jonny kæmpede i Belgien
- Swimteam Neptun i medaljeregn
- Randersrytter til VM i cykelcross
- Delt 2. plads i første forsøg
- Folkemusik i Randers holder kobberbryllup
- Tid til X-Mas Cup 2019
- Største hold i mange år til DJM
- Cykelcrosssæsonen i gang

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk