-
-Klik venligstKlik venligst

16 gange mester i minigolf

Torsdag 6. september 2018 kl: 11:00

16 gange mester i minigolf
Erik Meldgaard sluttede på 217 slag.
Erik Meldgaard, Randers Minigolf Klub gjorde igen, hvad omgivelserne forventede af ham. han vandt det danske mesterskab i minigolf på store baner ved stævnet i Odense.

Erik Meldgaard har de seneste 8 år siddet tungt på mesterskaberne i veteranklassen ved DM i minigolf. Både når det gjaldt de små eternitbaner, og når mesterskaberne blev afviklet på de såkaldte store baner, men hvor de forrige mesterskaber blev vundet med et overbevisende forspring, var der denne gang særdeles megen spænding om resultatet.

"Også mere, end jeg brød mig om", sagde Erik Meldgaard efter stævnet. Efter tre runder var Erik Meldgaard således bagud med 5 slag, men en skidt runde 4 af den førende Leif Bæk, Roslev betød, at Erik Meldgaard førte med et slag inden sidste runde.

Undervejs på sidste runde måtte Erik Meldgaard bruge hele 7 slag på bane 15, og det betød, at sidste bane skulle blive afgørende for mesterskabet. Erik Meldgaard brændte første slag og skulle nu have bolden i hul for at sikre sig mesterskabet. Det lykkedes heldigvis, og dermed har han nu vundet 8 mesterskaber i træk på de store baner og 16 mesterskabet i alt de seneste 8 år.

Erik Meldgaard sluttede på 217 slag med Leif Bæk, Roslev lige efter på 2. pladsen med 218 slag. Per Dideriksen, Randers Minigolf Klub blev nummer 3 med 229 slag.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 2019 bliver et stort billardår
- Ni timers håndbold i Assentoft
- 30 hold i X-Mas Cup
- Cykelcrossresultater
- Jonny kæmpede i Belgien
- Swimteam Neptun i medaljeregn
- Randersrytter til VM i cykelcross
- Delt 2. plads i første forsøg
- Folkemusik i Randers holder kobberbryllup
- Tid til X-Mas Cup 2019
- Største hold i mange år til DJM
- Cykelcrosssæsonen i gang

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk