Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

25 år på handelsgymnasiet

Søndag 19. august 2018 kl: 07:00

25 år på handelsgymnasiet
Jan Furbo Sørensen.


Lektor Jan Furbo Sørensen fejrede 16. august 25 års jubilæum på Tradium Handelsgymnasiet.

Jan Furbo Sørensen er uddannet Cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Århus, og har siden 1993 undervist på Handelsgymnasiet.

Jan Furbo Sørensen er desuden statsautoriseret revisor og havde en del års erfaring fra revisionsbranchen inden ansættelsen på Handelsgymnasiet, hvor undervisningsfagene primært er virksomhedsøkonomi og finansiering. Han har også været seminarleder på HA-studiet ved Handelshøjskolen i Århus.

Spørger man eleverne, er Jans undervisning unik, både fagligt og pædagogisk. Fokus er på at skabe et seriøst og lærerigt arbejdsmiljø, hvor Jan Furbo formår at få alle med, og han er en mand, som altid er glad, selv når han påstår noget andet. Han viser interesse i eleverne, hvilket man kan mærke i hans undervisning, hvor alle elever skal klare sig godt – og det gør de! Han beviser, at det ikke skal være kedeligt at lære.

Jan Furbo Sørensen er også lærebogsforfatter og fagvejleder i pædagogikum – og bliver ofte bedt om at være foredragsholder på ministeriets konferencer i faget virksomhedsøkonomi. Ministeriet har også brugt ham i forbindelse med udarbejdelse af læreplaner og som medlem af eksamenskommissionen.

At Jan Furbo Sørensen er en meget afholdt underviser og kollega skyldes i lige så høj grad hans smittende gode og ofte underspillede humor, som understøtter hans formidable evne til opbygning af positive relationer til alle på Handelsgymnasiet og til eksterne samarbejdspartnere.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 40 års jubilæum
- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- 40 års jubilæum
- 40 års jubilæum
- Ny revisionschef i Sparekassen
- Skolechef bliver udviklingschef for skolerne
- Randers ansætter ny bibliotekschef
- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk