Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

1200 pensionister sang og morede sig

Tirsdag 14. august 2018 kl: 11:40

Skulder ved skulder, da 1200 pensionister drak fesuugekaffe. Foto: Kurt Helge
Skulder ved skulder, da 1200 pensionister drak fesuugekaffe. Foto: Kurt Helge

1200 pensionister sang og morede sig
Det var et rigtig godt valg at vælge Fede Finn & Funny Boyz til at stå for underholdningen ved det årlige kaffebord. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Det var et rigtig godt valg af Randers Ugen at vælge Fede Finn & Funny Boyz til at stå for underholdningen ved det årlige pensionistkaffebord, som denne gang blev holdt i Arena Randers.

Borgmester Torben Hansen bød velkommen og glædede sig over at se så mange mennesker.

Arena Randers er i den her tid, hvor der bygges en hel ny hal, ikke det nemmeste sted at komme til, men alligevel var der tæt på det samme antal, som sidste år, hvor den gamle togfabrik i Dronningborg lagde lokaler til.

”Velkommen, nyd kaffe og underholdningen. Husk at der er lotteri, men i år er der ikke præmier til alle, for det er jo ikke valgår”, lød det kort fra morgenens konferencier. Og dermed var tonen slået an. Fede Finn fortsatte i den humoristiske stil:

”Vi vil da gerne uddele gaver. Førstepræmien er en dag med vores nye sangerinde, cirkusprinsessen Judy Glosted. Andenpræmien er to dage med Judy Glosted! Herligt at være i Randers igen – vi var her første gang for nok 40 år siden. Det var på Nørreriis. Hvor mange af jer kom på Nørreriis? Ræk lige en arm i vejret. Ja, jeg kan se, at der var mange. Ansigterne siger mig ikke rigtigt noget, men tøjet kan jeg da huske”.

Og så gik det ellers lystigt derudad med musikken. Fede Finn & Funny Boyz serverede deres egne kendte sange og spillede og sang til fællessang på f.eks. ”Se Venedig og dø”, ”Haveje”, ”Kærligheden brænder” og mange andre.

Der var stor deltagelse i sangen, og publikum klappede taktfast af det fede band med den nye sangerinde, cirkusprinsessen fra Fyn, Judy Glosted:

”Hun har for resten fødselsdag! Ja, det er godt nok ikke i dag, men har I gaver med, så tager hun gerne imod,” sagde Fede Finn.

Orkestret serverede musikalske gaver, og når der så oven i købet var gratis kaffe og rundstykker, så blev det – igen – en fin morgen for pensionisterne fra Randers.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Randers Reb og historien
- Blues, bøf og Beefeaters
- Bifrost klar med juleudstilling
- Masser at grine ad
- Intimkoncert
- Fra rustne sommerfugle til en blå søhest
- Strygekvartet fra Toronto gæster Randers
- Julemarked på GAIA
- Niels Hausgaard til Randers med nyt show
- Lokal forfatter udgiver ny erotisk bog
- Egtvedpiger og runesten brød ud i sang
- Tre bands på én aften

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord