-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Red Barnet klar med aktiviteter

Torsdag 9. august 2018 kl: 12:00

Red Barnet klar med aktiviteter
Red Barnet Randers var også på pletten sidste år.
RANDERS UGEN Red Barnet Randers får travlt i den kommende uge. Allerede lørdag har organisationen et telt ved siden af den nye legeplads på Slotspladsen i Randers.

Her kan børnene dekorere sten, blæse gigantiske sæbebobler, få malet ansigt af de dygtige piger fra Kastalía og finde svar på spørgsmål på et spørgeark, så de kan være med i konkurrencen om at vinde præmier.

Imens kan deres voksne snakke med Red Barnet om, hvad de laver.
Ikke nok med det: Red Barnet vil også være at finde tæt ved målstregen, når Randers City Stafet løber af stablen. Overskuddet fra hele det store flotte arrangement går nemlig til Red Barnet Randers, så der er sikkert igen mange, der vil vide noget mere. Selvfølgelig benytter vi også chancen for at gå med.

Dagen efter sker der igen noget: I Brødregade 2 holder Frivilligværket åbent i pop-up kontoret mandag til fredag i Randers Ugen (som omtalt i RANDERSiDAG.dk, red), og torsdag eftermiddag mellem 12 og 15 har Red Barnet fået plads. Samme eftermiddag vil de også være at finde på Velfærdsmarken på Jens Otto Krags Plads kl. 14-18.

Samtidig har Red Barnet selvfølgelig travlt med at forberede Landsindsamling den 2. september, hvor vi stadig mangler mange indsamlere. Der er ufatteligt mange børn, der lider nød netop i år.

Heldigvis er der mange børnefamilier, der har fundet ud af, at deres egne børn får en oplevelse for livet, hvis de kommer med ud at samle ind. Og så hjælper det jo lidt at vide, at børn, der samler ind, får gratis adgang til Randers Legeland, lyder det fra Red Barnet.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Lade brændte ned
- Randers får online ressourcebørs
- Nordre fælled fejrer midvinter
- Dreng blev bange for skaldet mand i stationcar
- Nytårskur med Søren Gade
- Millionstøtte til Gudenåparken
- Hjælp skraldemanden og spar penge
- Ældreministeren besøgte Huset Nyvang
- Tyven kunne ikke hamle op med hunden
- Randers lyser nu ved havnen
- Politikameraer er på plads i Storegade
- Friplehjemmets generaler mødes

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk