-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

19-årig mand dømt for voldeligt gaderøveri

Onsdag 8. august 2018 kl: 10:53

19-årig mand dømt for voldeligt gaderøveri
En 19-årig mand blev i går ved Retten i Randers dømt for et gaderøveri og voldeligt overfald, der fandt sted tidligere på året i Randers. Her blev en 16-årig dreng frarøvet en jakke og tildelt to stik med en kniv.

Det gav i går eftermiddag den 19-årige gerningsmand et år og ni måneders ubetinget fængsel.

Tirsdag d. 27. marts kl. 13.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et knivstikkeri på Kirketorvet i Randers C. Her var den 16-årige dreng og den 19-årige mand mødtes for at handle en jakke, som den 16-årige ville sælge.

I forbindelse med handlen trak den 19-årige en kniv og stak den 16-årige i armhulen og ballen, inden han tog flugten med jakken til fods. Den 16-årige fik to dybe sår som følge af overfaldet.

Med hjælp fra den 16-årige og vidner på stedet lykkedes det kort tid efter politiet at anholde den 19-årige på en adresse i Stemannsgade, hvor flere vidste, han holdt til.

Den 19-årige har siddet varetægtsfængslet i sagen siden den 28. marts, hvor han blev fremstillet i grundlovsforhør. Konkret var han tiltalt for røveri, for gentagende grov vold og for besiddelse af en kniv, som han nægtede over for retten.

"Jeg er tilfreds med, at retten fulgte min påstand om en hård straf. Det er en skærpende omstændighed, at den 19-årige tidligere to gange er dømt for vold og en gang for gaderøveri, og at han under dette røveri truer med en kniv og stikker forurettede to steder på kroppen," siger senioranklager Jakob Beyer, Østjyllands Politi.

Den 19-årige blev varetægtsfængslet efter dommen med henblik på afsoning. Han har endnu ikke taget stilling til, om han vil anke dommen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Lade brændte ned
- Randers får online ressourcebørs
- Nordre fælled fejrer midvinter
- Dreng blev bange for skaldet mand i stationcar
- Nytårskur med Søren Gade
- Millionstøtte til Gudenåparken
- Hjælp skraldemanden og spar penge
- Ældreministeren besøgte Huset Nyvang
- Tyven kunne ikke hamle op med hunden
- Randers lyser nu ved havnen
- Politikameraer er på plads i Storegade
- Friplehjemmets generaler mødes

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk