-
-Klik venligstKlik venligst

Slankepræmie på 22.000 kr. rammer helt skævt

Tirsdag 7. august 2018 kl: 11:56

Slankepræmie på 22.000 kr. rammer helt skævt
Nicolai Estrup, Vestergade 23, 8990 Fårup - formand for Dansk Folkeparti Randers kommune.
LÆSERBREV Af Nicolai Estrup, Vestergade 23, 8990 Fårup - formand for Dansk Folkeparti Randers kommune.

Jeg læste i går til min store forargelse, at Venstres regionsrådsmedlem Jørgen Winther, som jeg i øvrigt ofte er meget enig med, især når det gælder sundhedspolitik, kom med et forslag, om at overvægtige børn, der havde tabt sig inden konfirmationsalderen, skulle belønnes med 22.000 kr.

Tænk at dette forslag kommer fra en læge, en mand der kender sundhedssystemet, og som burde vide, at dette her forslag for mange vil gøre mere skade end gavn, da det vil være de ressourcesvage familier, der vil have svært ved at gennemgå en livsstilsændring. Efter min mening er det simpelthen et fuldstændigt useriøst forslag!

Jeg anerkender, at vi har et problem, endda et alvorligt problem, men hvad med at vi i stedet bruger flere midler på forebyggelse, oplysning og støtte til forældre, til skolerne!

Lad os få øget sundhedspleje til de børn, der er i risikogruppen. Og sidst men ikke mindst, lad os én gang for alle igangsætte en indsats for, at de børn der er overvægtige, får støtte, i stedet for flere slag i ansigt, som dette forslag vil være!

Der er ingen grund til, at vi endnu engang skal ramme de børn, der er allermest udsatte, lad os målrette indsatsen, og lad det gælde alle børnenes generelle trivsel, hvad enten du er overvægtig, for tynd, eller har psykiske problemer.

Al evidens viser at forebyggelse er vejen frem, og hvis Jørgen Winther kan finde 22.000 til hvert barn, der taber sig, mon ikke også der så kan findes nogle midler, der kan bruges til en forbyggende indsats?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Du får et stort 7-tal
- Anti-branding
- Socialdemokrater i Landdistriktsudvalget
- Vandmiljøet fortjener en plan
- Vi skal passe på vores elskede Danmark
- Skal vi bruge penge på integrations-netværksmøder?
- Omfordelingen på skoleområdet
- Ros til varehuschef
- Særbehandling
- 'Det er ikke en spareøvelse'
- Nedlæggelse af regionerne et politisk selvmål
- 'Sund' fornuft

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk