Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Velkommen tilbage fra ferie

Tirsdag 7. august 2018 kl: 11:32

Velkommen tilbage fra ferie
Dan Løvkvist, Nyvangsvej 14B, Randers - Radikale Venstre.
LÆSERBREV Af Dan Løvkvist, Nyvangsvej 14B, Randers - Radikale Venstre.

Hvis den ikke er allerede, er det, så sker det lige om lidt, at din sommerferie slutter, og hverdagen starter igen.

For nogle helt særlige, er det en ny hverdag, der starter på mandag. Det er nemlig der det er første skoledag for rigtig mange elever til børnehaveklasserne i Randers Kommune. Det betyder, at mens du går og nyder den sidste uge af ferien, så er der rundt i kommunen allerede lærere og pædagoger, der er godt i gang med, at forberede sig til at skabe de bedste rammer for læring og trivsel rundt om på kommunens skoler.

Lærere og pædagoger, der i de seneste år været igennem en tilværelse fuld af tumult med en ny national folkeskolereform og en lokal skolestrukturændring. En ny skolestruktur der skulle skabe et økonomisk frirum til folkeskolen i kommunen, det til trods er der en lang række af kommunens skoler, der pt. agerer med underskud - underskud, der år for år forværres, fordi man ikke i kommunen har formået at lave budgetaftaler der investere i folkeskolen.

Disse økonomiske kvaler betød, at et flertal i byrådet før sommerferien godkendte økonomiske handleplaner for en række skoler, hvor største tiltag for at få økonomien på ret køl igen, er at "trække" børn "hjem" fra specialtilbud. Altså at tage børn med forskellige diagnoser og vanskeligheder ud af special-klasser og skoler.

En afgørelse Radikale Venstre selvfølgelig stemte imod. Disse børn revisiteres hvert år. Skal en elev tilbage til sin stamskole, skal det selvfølgelig ske på grund af faglige og sociale motiver, ikke økonomiske.

Hvad hele denne "finte" kommer til at betyde hverdagen elever, lærerene, pædagoger og ikke mindst alle de familier, der får et gigantisk opbrud i deres hverdag, det er ikke til at sige, men jeg lover jer, at Radikale Venstre vil stå ved jeres side. Vi vil lade børn blomstre. og det gør de kun i den rigtige jord. Vi vil fremad, og det kommer man ikke ved at se folkeskolen som ren udgift, vi vil fremad og levere rigtige løsninger på rigtige problemer.

NB: Mød Radikale Venstre på Rådhustorvet i Randers på lørdag d. 11. august, hvor vi står klar til at få en snak med kommunens borgere om folkeskolen, både lokalt og nationalt.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Jeg drikker gerne drænvandet fra mine marker
- Venstre gør det vi lovede danskerne
- Visse bøders størrelse har taget overhånd
- Der skal nytænkes på det sociale område
- Mænd overrepræsenteret i feltet af randersborgere
- Naturpark Randers Park Fjord er vores fælles perle
- Vi drikker gerne drænvandet
- Løsninger frem for altid krav om ressourcer
- Største trussel mod vandmiljøet er landbruget
- Slankepræmie på 22.000 kr. rammer helt skævt
- Velkommen tilbage fra ferie
- Vores politik virker, flere er kommet i arbejde

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord