Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

De Grå Synger for fuld musik

Tirsdag 7. august 2018 kl: 13:00

De Grå Synger for fuld musik
RANDERS UGEN Alle synger med, når vi kender melodierne, og det skaber glæde. Det erfarede Folkemusik i Randers i forbindelse med cirkusteltet Zirkus-Zirkus i 2012 og 2013 inviterede til fællessang på J. O. Krags Plads.

Der var fuldt hus, og derfor genoptages sangen i et samarbejde med Blåbjergs Forlag, Randers Bibliotek, Randers Ugen og lokale områdecentre.

Randers-virksomheden Blåbjergs Forlag blev startet for 8 år siden af Aksel Blåbjerg, der med energi og tålmodighed har samlet og udgivet indtil nu 4 bind dækkende 50'erne og 60'erne, Bøgerne er solgt i langt over 50.000 eksemplarer, og den aktive pensionist og tidligere lærer pønser på at lave en udgave med sangene fra 70'erne.

Henad vejen kom musikken på cd, men som i 2012 og 2013 vil der være levende musik til sangene i Randers Ugen. Det bliver Trio De Grå Synger, der med piano, bas og trommer lægger bund til de sanglige udfoldelser. Trioen er fra Sjælland og har gennem en årrække haft et samarbejde med Aksel Blåbjerg, men det er første gang, de kommer til Randers.

Det bliver til hele fire optrædener, alle med gratis adgang. Der startes på Kollektivhuset torsdag den 16. august kl. 13.30, og samme dag kl. 16 lægger Lyokoi - det gamle Nørreriis - for en enkelt gangs skyld lokale til nogle af de mange melodier, der er spillet i lokalerne gennem tiden. Fredag den 17. august synges og spilles der på Huset Nyvang kl. 10.45, og den lille turné slutter på Randers Bibliotek/Kulturhuset kl. 14.

Hvert arrangement varer ca. en time, alle er velkomne, og Aksel Blåbjerg er på pletten med sanghæfter, så alle kan synge med.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Gratis deller til alle
- 1200 pensionister sang og morede sig
- Tobias og Gustav cyklede Randers Ugen i gang
- Familiedagen med gratis entré hitter
- Midaldrende mænd i lycra stod skarpt i Fjordløbet
- Festen startede med Årets Randersborger
- Åbent hus om at bygge bro mellem befolkningsgrupper
- Kunstmaler tilbage til rødderne
- Kom til åbning af '100 procent fremmed?'
- Svæv over vandet og land i havnen
- Randers får en billedskole
- De Grå Synger for fuld musik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord