-
Klik venligst-Klik venligst

De Grå Synger for fuld musik

Tirsdag 7. august 2018 kl: 13:00

De Grå Synger for fuld musik
RANDERS UGEN Alle synger med, når vi kender melodierne, og det skaber glæde. Det erfarede Folkemusik i Randers i forbindelse med cirkusteltet Zirkus-Zirkus i 2012 og 2013 inviterede til fællessang på J. O. Krags Plads.

Der var fuldt hus, og derfor genoptages sangen i et samarbejde med Blåbjergs Forlag, Randers Bibliotek, Randers Ugen og lokale områdecentre.

Randers-virksomheden Blåbjergs Forlag blev startet for 8 år siden af Aksel Blåbjerg, der med energi og tålmodighed har samlet og udgivet indtil nu 4 bind dækkende 50'erne og 60'erne, Bøgerne er solgt i langt over 50.000 eksemplarer, og den aktive pensionist og tidligere lærer pønser på at lave en udgave med sangene fra 70'erne.

Henad vejen kom musikken på cd, men som i 2012 og 2013 vil der være levende musik til sangene i Randers Ugen. Det bliver Trio De Grå Synger, der med piano, bas og trommer lægger bund til de sanglige udfoldelser. Trioen er fra Sjælland og har gennem en årrække haft et samarbejde med Aksel Blåbjerg, men det er første gang, de kommer til Randers.

Det bliver til hele fire optrædener, alle med gratis adgang. Der startes på Kollektivhuset torsdag den 16. august kl. 13.30, og samme dag kl. 16 lægger Lyokoi - det gamle Nørreriis - for en enkelt gangs skyld lokale til nogle af de mange melodier, der er spillet i lokalerne gennem tiden. Fredag den 17. august synges og spilles der på Huset Nyvang kl. 10.45, og den lille turné slutter på Randers Bibliotek/Kulturhuset kl. 14.

Hvert arrangement varer ca. en time, alle er velkomne, og Aksel Blåbjerg er på pletten med sanghæfter, så alle kan synge med.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ommersyssel er klar til forårsfest
- Aske Jacoby solo
- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk