-
Klik venligstKlik venligst-

Simone klar til EM efter nordisk mesterskab

Mandag 6. august 2018 kl: 06:25

Simone klar til EM efter nordisk mesterskab
Simone Tetsche Christensen fra Randers BMX vinder nordisk mesterskab og melder klar til EM.
Simone Tetsche Christensen fra Randers BMX vinder nordisk mesterskab og melder klar til EM.

Til et flot arrangeret Nordisk Mesterskab afholdt af Københavns BMX fik Simone Tetsche Christensen fra Randers BMX pudset formen af inden EM for eliten i Glasgow næste weekend.

Simone var først fra start til slut, så konkurrenterne fik kun set hende bag fra.

Simone har trænet sammen med de andre kørere fra landsholdet den seneste tid, og de melder nu klar til afgang, For Simone er målsætningen top 3.

Flere førstepladser
Ikke kun Simone fik vist formen, for den forsvarende Europamester Hjalte Bech Feldt var også suveræn og vandt i flot stil, på trods af, at han dagen inden styrtede til træningen, da han ville prøve at hoppe den store tripple i første sving.

Hjaltes BMX cykel fik ødelagt krumrøret, så mens Hjalte var på skadestuen fredag aften, fik Hjaltes far bygget alle delene over på det gamle stel. Heldigvis meldte skadestuen Hjalte OK til at køre lørdag. Og han var suveræn fra start til slut.

William Thinggaard Boel som også viste flotte takter til EM, var kommet med et mål i sigte: At vinde. I 9 års klassen var han forrest fra start til slut i alle heats og kunne flot stille sig øverst på skamlen, da dagen var omme. Det har været en fantastisk sæson for William, så helt sikkert en fortjent 1. plads til ham.

Flere flotte restulater
Ud over de tre flotte førstepladser, så var der flere af randerskørerne, som ville med på podiet.

Ludvig Grøn Madsen på 5 år fik sølv i 5-6 års klassen. Endvidere var Jeppe Kejlstrup også på podiet for at hente sølv i 10 års klassen, og havde det ikke været for en fod, der smuttede af pedalen i finalen, så kunne det måske have været guld.

Rasmus Riise Simonsen havde en flot debut for Randers BMX og med tæt ræs i hele finalen i 11 års klassen, jagtede han efter guldet men måtte til sidst se sig henvist til 2. pladsen.

I en stærk 15 års klasse nåede Gustav Grøn Madsen finalen, men han klikkede desværre ud af sin klikpedal ved løbets start og måtte se sig henvist til 8. pladsen.

I en stor 16 års klasse med rigtig mange deltagere nåede både Nils Boel og Mathias Mortensen finalen, hvilket var en bedrift i sig selv. Der køres fuld fart af drengene og de kom ind som henholdsvis nr. 6 og 8. Ja, faktisk var dette års Nordisk Mesterskab det største NM i mere end 10 år, så der har været hård klam om placeringerne i mange af klasserne.

Malene Kejlstrup væltede i 1. heat og fik sig en hjernerystelse. BMX kørere er ret seje og lader sig ikke bare sådan lige slå sig ud, så Malene ville gerne bare køre videre. Desværre fik Malene ikke clearing til at køre, så det var en skuffet og godt forslået Malene, der måtte udgå.

Alt i alt var det en super dag for Randers BMX, hvor alle deltagere leverede flotte resultater.

Efterårssæsonen starter i næste uge
Nu venter efterårs sæsonen, der byder på EM for Simone i næste weekend og på de sidste to afdelinger af National Cup samt jysk mesterskab for resten af Randers kørerne.

Der kommer også en del mindre løb i efteråret, hvor klubben forhåbentlig skal have nogen af de nye medlemmer med ud at prøve at køre BMX løb.

* Træningen starter i næste uge, så hvis man har mod på at prøve at komme ud og prøve BMX, så kan man melde sig til prøvetræning på klubbens hjemmeside www.randersbmx.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 2019 bliver et stort billardår
- Ni timers håndbold i Assentoft
- 30 hold i X-Mas Cup
- Cykelcrossresultater
- Jonny kæmpede i Belgien
- Swimteam Neptun i medaljeregn
- Randersrytter til VM i cykelcross
- Delt 2. plads i første forsøg
- Folkemusik i Randers holder kobberbryllup
- Tid til X-Mas Cup 2019
- Største hold i mange år til DJM
- Cykelcrosssæsonen i gang

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk