-
Klik venligstKlik venligst-

Vestpark Festival på højt niveau

Lørdag 4. august 2018 kl: 07:37

Nye Rejsende består af en række tilflyttere til Langå – alle med solide musikalske erfaringer. Foto: Kurt Helge
Nye Rejsende består af en række tilflyttere til Langå – alle med solide musikalske erfaringer. Foto: Kurt Helge

Vestpark Festival på højt niveau
Ida Corr var aftenens store navn, og hendes ørefaldende pophits samt hendes charmerende smittende humør faldt i god jord. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Den 42. Vestpark Festival i Langå startede fredag aften med den musikalske speeder i bund. Musikken var af meget høj kvalitet og blev godt modtaget af omkring 500 publikummer.

Alle nød sommervarmen i den lille hyggelige ”gryde” i Vestparken på toppen af Langå. Telt over hovedet i tilfælde af..., men det var der ikke behov for, og det bliver der heller ikke på andendagen i dag lørdag.

Det lokale band Granslev Byorkester var først på scenen og gjorde det fortræffeligt med halvakustisk musik på saxofon, bas, guitar og mundharpe samt fine vokaler i de lidt jazzede, amerikansk inspirerede sange med vældig god bredde.

Det var der også hos bandet Nye Rejsende, som består af en række tilflyttere til Langå – alle med solide musikalske erfaringer. Så der blev sunget og spillet ”alt” fra Stones til Marie Frank.

Langå er stærkt besat af musikalske talenter, og Nye Rejsende kunne præsentere ikke færre end forskellige forsangere – eller var det 6? Alle af høj klasse, og intet andet band kan vel prale af at have så mange forsangere.

Ida Corr var aftenens store navn, og hendes ørefaldende pophits samt hendes charmerende smittende humør faldt i god jord hos publikum. Ida Corr selv blev inspireret af og positivt overrasket over at finde et medlevende publikum med både børn, unge, voksne og ældre. Publikumsmæssigt har Vestpark Festival'en en bredde, der klart slår alle andre festivaler i Danmark.

The Cornfeds hvirvlede sig igennem både muntre og sørgmodige bluesnumre på et musikalsk ekstraordinært plan. Det lyder godt. Det ser godt ud, og underholdningsværdien er stor, når Cornfeds træder op.

Det samme kan man sige om Rio Grande, som er et dansk-amerikansk band med fire albums bag sig. Countrymusik langt hen ad vejen, og det internationale islæt med den sikre amerikanske lyd mættede publikum, så der ligesom ikke var mere at komme efter den aften. Superprogram, og både glade og tilfredse gæster.

Lørdagen på Vestpark Festivalen starter allerede klokken 10 med fem timer, hvor der er yoga, motionsløb samt larm, lanterner og ansigtsmaling, så traditionen om, at hele familien skal kunne være med i Langå er holdt.

Born To Be Wild starter musikken midt på eftermiddagen, og så fortsætter Zar Paulo, hjemmebanefavoritten Marie Frank, syrerockerne Elevatorfører, det stærke rocknavn Go Go Berlin og til allersidst de genopståede Natural Born Hippies med ”Lola”, ”Am I Not Sweet” og Randers-bandets nyeste udspil, hyldesten til Nelson Mandela.

Første halvleg overstået fredag med en sejr for både arrangørerne, de optrædende og publikum. Det skal gå meget galt, hvis det ikke bliver mindst lige så god i dag lørdag.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ommersyssel er klar til forårsfest
- Aske Jacoby solo
- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk