-
Klik venligst-Klik venligst

Ødsleri på golfbanen

Fredag 3. august 2018 kl: 18:26

Ødsleri på golfbanen
P. Rasmussen, Slyngborggade 19, 8900 Randers.
LÆSERBREV Af P. Rasmussen, Slyngborggade 19, 8900 Randers.

Tænk sig, at chefgreenkeper hos Randers Golf Klub offentligt bekendtgør, at indtil nu har man brugt 13.000 kubikmeter vand alene på noget så ubetydeligt og aldeles nytteløst som en fritidsinteresse.

Hvis jeg, hvad jeg aldrig kunne finde på, havde ødslet så meget med en så vigtig ressource, ville jeg være for flov til at ligefrem offentliggøre det.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.
© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Du får et stort 7-tal
- Anti-branding
- Socialdemokrater i Landdistriktsudvalget
- Vandmiljøet fortjener en plan
- Vi skal passe på vores elskede Danmark
- Skal vi bruge penge på integrations-netværksmøder?
- Omfordelingen på skoleområdet
- Ros til varehuschef
- Særbehandling
- 'Det er ikke en spareøvelse'
- Nedlæggelse af regionerne et politisk selvmål
- 'Sund' fornuft

Kommentarer til artiklen:
de herrrer
Ole Bang og hardy flemmin (Flemming?) kan jo tolke som de vil, andre er dog enige med mig, men bruger et stærkere ord, nemlig besindelsesløs!
Jeg sagde ikke et ord om at nedlægge sportsklubber, men at spare på en livsvigtig resurse, bruger man for øvrigt i stor udstrækning kunstgræs på boldbaner?. Nok om det, min tanke var egentlig, at hvis jeg i en tid med tørke SKULLE bruge 13.000 kbm drikkevand på noget man sagtens kunne undvære i en kortere periode,ville jeg nok ikke være modig nok til at sætte det på tryk. Man kunne jo tro jeg var ligeglad med vores nødvendige drikkevand. Greenkeperen handler jo selvfølgeligunder ansvar og formentltlig ordre/løn og kan evt. sende aben videre, men det højner da så sandelig da ikke moralen. Sammenligningen med bil og brændstof finder jeg den fuldstændig værdiløs og ugennemtænkt, forstået på den måde, at en golfbane (for en periode), IKKE er en nødvendighed. Det er vel også de færreste golfbaner der tænder højfjeldssole om vinteren. Omregn 13.000 kbm i liter, så giver det jo nærmest gåsehud at tænke på spildet. Slut herfra om det emne.

P. Rasmussen
Slyngborggade 19,
8900 Randers
06-08-2018 09:32:31

Nytteløse fritidsinteresser !!!
Man må forstå på Hr. P. Rasmussen at alle sportsklubber og foreninger af en hver art bør nedlægges, da disse er ubetydelige og nytteløse! Jamen dog !!
Ole Bang
Dalinsvej 11
8920 Randers NV
05-08-2018 14:07:20

Ødsleri pågolfbanen
Forbrug af vand i en Golfklub er en nødvendighed. På linie med at fylde brændstof på en bil. Begge ting skal til for at det kører og har intet med ødsleri at gøre

hardy flemmin jensen
randrupvej 10
Spentrup
04-08-2018 11:50:48


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk