Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Randers Auto Sport starter rally på Østervold

Onsdag 25. juli 2018 kl: 10:00

Randers Auto Sport starter rally på Østervold
12 hastighedsprøver skal tilbagelægges, før vinderne er fundet.
4. august afholder Randers Auto Sport det årlige Jysk/Fynske Mesterskab for Hold i klubrally. Løbet er et mesterskab under Dansk Automobil Sports Union.
Starten finder sted på Østervold.

Klubrally er indgangssporten til Rally, og køres typisk i industriområder eller mindre veje. Der køres på tid, og man kan få strafsekunder såfremt man kører forkert, rammer afmærkninger osv. Deltagerne kører i forskellige klasser, så de er fint afstemt i forhold til effekt og erfaring, for at gøre konkurrencen så jævnbyrdig som muligt.

Randers Auto Sport har i år 100 licens-indehavere til at køre motorløb, og omkring 200 medlemmer i alt. Klubben arrangerer løb som Rally, orienteringsløb, 4wd løb og bane.

Ca. 70 mandskaber forventes til start i dette rally, der afvikles i og omkring Randers. 12 hastighedsprøver skal tilbagelægges, før vinderne er fundet. Der køres på både grus og asfalt. To af prøverne ligger i hjertet af Randers, så der vil være stor aktivitet i centrum. Derudover er der 5 prøver i industriområder omkring byen, hvor der også vil være rig mulighed for, at se de hurtige rallybiler i action.

Start på Østervold
Der vil være start af bilerne kl. 9.15 fra bunden Østervold, og her kan man også se udstilling af nogle af Randers Auto Sports rallybiler og banebiler.

På Østervold vil man kunne købe publikumsinfo inkl. adgang i P-huset, hvor alle deltagere skal køre en hastighedsprøve 2 gange. Der kan ligeledes købes publikumsinfo fra afviklingsstedet for løbet, Assentoft Hallen fra kl. 8.00 og indtil kl. 15.00.

Fra Bilbutikken Toyota hvor der vil være teknisk gennemgang af rallybilerne inden start, kan man også købe publikumsinfo. Den tekniske gennemgang ved Toyota vil foregår fra kl. 8.00 og ca. indtil kl. 12.00.

I publikumsinfo kan man se hvor deltagerne skal køre, der er en deltagerliste og et armbånd til adgang i P-huset. Du kan desuden se hvor det er godt for dig som publikum, at opholde dig når du skal se rally. Ved Assentoft Hallen kan man se de mange rallybiler, imens de holder en indlagt pause, og når de er kommet i mål.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 2019 bliver et stort billardår
- Ni timers håndbold i Assentoft
- 30 hold i X-Mas Cup
- Cykelcrossresultater
- Jonny kæmpede i Belgien
- Swimteam Neptun i medaljeregn
- Randersrytter til VM i cykelcross
- Delt 2. plads i første forsøg
- Folkemusik i Randers holder kobberbryllup
- Tid til X-Mas Cup 2019
- Største hold i mange år til DJM
- Cykelcrosssæsonen i gang

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk