Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Europæisk mad på Østervold

Onsdag 11. juli 2018 kl: 14:07

European Street Market fortsætter på Østervold til og med lørdag. Foto: Kurt Helge
European Street Market fortsætter på Østervold til og med lørdag. Foto: Kurt Helge

Europæisk mad på Østervold
Der er også masser at kikke på. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Det omrejsende madcirkus, European Street Market, kunne ikke have valgt en bedre uge at besøge Randers i. Vejret er perfekt og byens folk er på gaderne fra morgenstunden.

Og der er god interesse om det store udvalg af varer, der vises frem og sælges på byens Rambla, Østervold.

Som fodboldinteresseret fotojournalist kaster undertegnede øjeblikkelig blikket på den britiske bod med Fish and Chips. Men det er for tidligt. Og for varmt. Er der en kroatisk madbod i nærheden med Peka-brød? Nej, desværre ikke – eller heldigvis måske.

Italienerne dominerer. Der er oste og kødvarer, italiensk kaffe, olivenolier og pesto samt ikke mindst Milano Fashion style i form af håndlavet cashmeretøj. Men italienerne har jo også haft masser af tid til at forberede sig uden at skulle tænke på fodbold-VM.

”Nævn ikke VM”, siger bageren med de hollandske brødspecialiteter. Holland var – ligesom Italien – slet ikke kvalificeret, men hvad street food angår ligger de i top.

Belgien har været en fodboldmæssig fornøjelse, og selv om de er ude af turneringen i Rusland, så står det klart, at de i allerhøjeste grad gik til vaflerne i hver eneste kamp. Men men, vafler har belgierne masser af, så humøret fejler intet, og delikatesserne blev serveret med et smil.

Tyskerne sælger wurst und bier – eller bier und wurst! Og sådan er der så meget, som både kan synes relevant og irrelevant alt efter temperament.

European Street Market fortsætter på Østervold til og med lørdag. De eventuelt indkøbte fødevarer kan holde nogle dage endnu, og det flotte vejr fortsætter. Og når det går på hæld, så kan man varme sig med den uldtrøje, der måtte være købt på markedet, som altså ikke kun præsenterer fødevarer, men f.eks. også tøj, smykker samt hatte og kasketter til at skærme for solen.

Sælgerne i de enkelte boder vil blive glade for, om du viser dem, at de er i galleriet her fra RANDERSiDAG.dk. Hvis du altså kan finde dem.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre biler i harmonikasammenstød
- Burlund går efter Bruxelles
- Forældrene er mere tilfredse med folkeskolen
- Fodboldfans sigtet
- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk