Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Flere vælger at bygge hus i Randers

Fredag 6. juli 2018 kl: 11:00

Flere vælger at bygge hus i Randers
Borgmester Torben Hansen (S): Vi har en infrastruktur, der gør, at man let kan pendle til og fra Randers Kommune. Foto: John Hyldahl
Flere og flere tager beslutningen om at bygge deres drømmehus i Randers, viser en opgørelse over salget af byggegrunde. Alene i første halvår af 2018 har Randers Kommune solgt 43 grunde.

Det er flere end i hele 2016, og generelt har salget af grunde været stigende i de seneste år.

"Det er en rigtig stor beslutning at købe en grund og bygge nyt, og jeg er selvfølgelig glad for, at flere og flere på den måde vælger Randers. Det bidrager til den positive udvikling i vores kommune, siger Torben Hansen, (S) der er borgmester i Randers Kommune.

Flere udstykninger på vej
Især byggegrunde i Romalt, Dronningborg og Munkdrup i den sydlige del af Randers Kommune er populære. Og man skal efterhånden være hurtig for at nå at få fingrene i en grund i et af de områder.

I alt har Randers Kommune 165 byggegrunde til salg lige nu og flere er på vej. Byrådet har nemlig besluttet at udstykke flere grunde - blandt andet en større udstykning i Øster Tørslev. Og Torben Hansen er overbevist om, at der også er købere til de grunde.

"Vi har en infrastruktur, der gør, at man let kan pendle til og fra Randers Kommune. Og den smukke natur er tæt på uanset hvor man vælger at slå sig ned. Man kan vælge landlige omgivelser og bo midt i Naturpark Randers Fjord. Eller man kan bo tæt på byen og have let adgang til masser af oplevelser og stadig have Gudenåens floddelta lige i nærheden. Det finder man ikke andre steder i Danmark, og det skal vi blive ved med at fortælle, så endnu flere får øjnene op for det fantastiske ved at bo her," siger Torben Hansen.

Det er blandt andet ved forskellige events og gennem annoncering, at Randers Kommune skaber opmærksomhed om muligheden for at bygge drømmehuset i Randers. Og markedsføringen vil fortsætte, ligesom der er afsat penge til at ansætte en bosætningskonsulent, der skal gøre det lettere at flytte til kommunen.

Der er godt 98.000 indbyggere i Randers Kommune, hvoraf knap 63.000 bor i selve Randers by.

Antal solgte byggegrunde
2018: 43 (1. halvår)
2017: 52
2016: 41

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre biler i harmonikasammenstød
- Burlund går efter Bruxelles
- Forældrene er mere tilfredse med folkeskolen
- Fodboldfans sigtet
- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk