-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Føtex får apotek

Onsdag 27. juni 2018 kl: 11:09

Føtex får apotek
Føtex med apotek. Foto: RANDERSiDAG.dk
Snart er det slut med at tage på den helt store rundtur i Randers, hvis der står rundstykker, røde roser og receptpligtig medicin på din indkøbsseddel. Føtex på Mariagervej får apotek.

Fra torsdag 28. juni kan du få det hele under samme tag hos føtex på Mariagervej 175 i Randers.

føtex-varehuschef, Rolf Hansen, glæder sig:

"I føtex lægger vi stor vægt på at give kunderne god service. Førhen har vi kun haft mulighed for at sælge et begrænset udvalg af håndkøbsmedicin, og vi har ikke kunnet rådgive kunderne i valget eller brugen af medicinen. Nu får vi et full-service apotek med faguddannet personale og receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin og det normale sortiment, du finder på apoteker. Det kommer helt klart vores kunder til gode. Det er god service."

Det er apoteker Bjørn Thorbjørner, der står bag åbningen af det nye apotek i føtex på Mariagervej, og han og medarbejderne glæder sig også til at slå dørene op for kunderne:

"Det har længe været et brændende ønske for os at åbne et apotek i den nordlige del af Randers. Vi har i forvejen flere apoteker i byen og omegnen, og vi ser os selv som en aktiv del af Randers’ sundhedsvæsen. Vi er randrusianernes sundhedshjælpere i hverdagen. Apoteket er faktisk det eneste sted i sundhedssystemet, hvor du kan komme lige ind fra gaden – uden tidsbestilling eller registrering – og få rådgivning om sundhed. Vi vil gerne være tæt på vores kunder, og nu kommer vi endnu tættere på kunderne med apoteket i føtex."

Det er let at komme til apoteket i føtex på Mariagervej med masser af gratis p-pladser, cykelparkering og busstoppested for linje 1,2,5 og 235

* Apoteket i føtex på Mariagervej slår første gang dørene op torsdag d. 28. juni kl. 10, og herefter bliver åbningstiderne:
Mandag – fredag fra 9-18
Lørdag - søndag fra 10-14


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Konfirmand modeshows
- Børn søges til modelopgaver
- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk