-
Klik venligstKlik venligst-

Flere leaser biler i Randers

Søndag 17. juni 2018 kl: 11:00

Flere leaser biler i Randers
Ifølge Europcar i Randers er fleksibilitet og sikkerhed helt centralt, når de randrusianske virksomheder vælger at lease.
Erhvervsleasing-markedet er i fremgang og tilbage på niveauet fra før efterårets afgiftsændringer. Ifølge Europcar biludlejning i Randers er det fleksibilitet og sikkerhed, der især får virksomheder til at vælge at lease.

I forbindelse med afgiftsændringerne, der trådte i kraft i efteråret 2017, oplevede leasingmarkedet et dyk. Ifølge nye tal fra Bilbranchen var tilgangen af erhvervsleasede biler faldet med mere end 30 procent fra september 2016 til september 2017, men i april var der – for første gang siden efterårets nedtur – en fremgang på 1,3 procent i forhold til samme måned sidste år.

Ifølge Europcar i Randers er fleksibilitet og sikkerhed helt centralt, når de randrusianske virksomheder vælger at lease.

"Vores erhvervskunder vil have sikkerhed i forhold til udgifter, og det skal være nemt at skifte bil uden store ekstraomkostninger. Mange virksomheder ønsker ikke selv at håndtere administrationen af medarbejdernes biler, og så er det oplagt at lease," siger Preben Mortensen, der er Station Manager hos Europcar i Randers.

Hos Europcar i Randers glæder man sig over, at markedet har genfundet stabiliteten, efter alle former for leasing blev sendt i frit fald i efteråret. Muligheden for løbende at tilpasse den valgte billøsning er noget af det, der efterspørges blandt byens erhvervsdrivende.

" Mange virksomheder ønsker at undgå økonomisk binding, og de kan lide sikkerheden ved, at de får en samlet pris, hvor alt er inkluderet. For alle er det vigtigt, at vi er fleksible og kan tilpasse produktet løbende. Vi kan udskifte bilerne undervejs, og vi kan tilpasse antallet af kilometer, der må køres, efterhånden som det reelle bilbehov er tydeligt," siger Preben Mortensen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bæredygtige boliger for verdens mest udsatte
- Sparekassen i rødt og hvidt
- Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
- Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
- Hudplejeinstituttet nu 10 år med Jytte ved roret
- 42 nye gazeller
- Har du en god ide?
- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk