-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Falsk betjent på Facebook

Torsdag 14. juni 2018 kl: 11:48

Falsk betjent på Facebook
Fra politiets døgnrapport torsdag 14. juni 2018.

* En mand, der påstår, at han er politibetjent og hedder Preben Nielsen, huserer for tiden på de sociale medier. I denne uge forsøgte han igen at snyde en borger fra Østjylland, som han har gjort flere gange før.

Mønstret er det samme. Han kontakter folk via Messenger, hvor han udgiver sig for at være fra politiet. Hans profilbillede er et foto af en politimand, og han vedhæfter et billede af et politiskilt. Herefter forsøger han at lokke personlige oplysninger ud af folk, som han kan udnytte til at få adgang til deres konti.

Politiet ville aldrig kontakte dig på den måde og bede dig om at give oplysninger via Messenger eller andre sociale medier. Afvis manden med det samme og giv ham ikke dit NemID, kontoplysninger eller noget som helst andet, opfordrer politiet.

---

Kastede flasker og malerbøtter efter biler
* Flere bilister ringede i går omkring kl. 16.50 til politiet, da en mand gik rundt midt på Nørre Boulevard i Randers og kastede malerbøtter efter bilerne.

I første omgang var gerningsmanden væk, da politiet kom frem, men kl. 17.29 anmeldte en kvinde, at en mand lige havde kastet en vodkaflaske på hendes bil på Nørre Boulevard.

Flasken knustes, da den ramte bilens tag, og det ene dæk punkterede, da kvinden kørte over glasskårene. Kort efter fandt patruljen frem til manden, der sad tæt på vejen og virkede lettere påvirket. Han blev sigtet for hærværket, som han indrømmede, men ikke kunne forklare årsagen til.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Lade brændte ned
- Randers får online ressourcebørs
- Nordre fælled fejrer midvinter
- Dreng blev bange for skaldet mand i stationcar
- Nytårskur med Søren Gade
- Millionstøtte til Gudenåparken
- Hjælp skraldemanden og spar penge
- Ældreministeren besøgte Huset Nyvang
- Tyven kunne ikke hamle op med hunden
- Randers lyser nu ved havnen
- Politikameraer er på plads i Storegade
- Friplehjemmets generaler mødes

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk